Ahad, 13 Disember 2020

Cara- cara nak menjadi ahli Shaklee

Untuk pengetahuan kalian, sebenarnya bermula dari bulan Mac 2020, yuran bagi sesiapa yang berminat menjadi atau mendaftar sebagai ahli Shaklee cuma RM35 SAHAJA! Jika sebelum ini yuran pendaftaran adalah RM65! Wahh nampak tak , jauh lebih murah dan lebih menJIMATkan!

Berikut adalah antara keistimewaan yang bakal dinikmati oleh anda yang menjadi "AHLI SHAKLEE"

  • membeli dengan harga ahli - penjimatan sehingga 15-20% dari harga runcit untuk setiap produk.
  • dapat cashback (bonus) - setiap produk ada point (UV) yang boleh ditukarkan kepada RM. Jika belian bulanan seseorang ahli Shaklee yang terkumpul sebanyak 150UV dan ke atas, layak menerima bonus. Tak kiralah samada beliau buat bisnes Shaklee atau tak, bila cukup syarat terima bonus, Shaklee bayar terus ke bank account kita, dengan syarat kita update no account dalam sistem Seronok kan?

Cara Jadi Ahli Shaklee

Saya nak share dengan kalian, ada TIGA cara mudah untuk menjadi Ahli Shaklee. Anda boleh membuat pilihan cara yang mana anda inginkan. 

Setiap ahli akan mendapat e-starter kit Shaklee yang mengandungi :
  • panduan produk
  • panduan perniagaan
  • pengetahuan nutrisi
  • Dr Forest C.Shaklee thoughtsmanship


1 . Free Membership Shaklee Melalui Promosi Shaklee
  • Beli mana-mana Set Promosi, anda layak untuk mendapat Free Membership Shaklee.
  • Atau boleh hubungi saya untuk buat pendaftaran bagi pihak anda.                                Whatsapp saya disini 》 012 8535689
produk promosi Disember 2020




2.  Free Membership Shaklee Melalui Produk Pilihan
  • Beli mana-mana produk Shaklee pilihan anda sebanyak 100UV (nilai dalam lingkungan RM370) dalam SATU resit untuk melayakkan Free Membership Shaklee
  • Boleh isi form untuk daftar online disini + belian produk yang diinginkan 》 Klik disini untuk Free Membership 100UV
  • Atau boleh hubungi saya, untuk bantu  pendaftaran bagi pihak anda.                           WhatsApp  disini 》 012-8535689
Set Ibu Hamil Shaklee



3.  Bayar RM35
  • Atau boleh hubungi saya untuk buat pendaftaran bagi pihak anda.                                    Whatsapp saya disini 》 0128535689


Cara pertama  menjadi pilihan ramai kerana mereka juga akan menikmati :
  • Keahlian PERCUMA
  • Penghantaran PERCUMA
  • Membeli dengan harga jauh lebih murah, 10 -20 % dari harga runcit!
  • Bonus Shaklee


Okay, ini saja tiga Cara Nak Menjadi Ahli Shaklee. 

Senang, mudah dan jimat. Yang mana berhajat nak jadi ahli tu, inilah peluang terbaik untuk anda mendaftar. Boleh pilih sama ada nak daftar cara 1, 2 ataupun 3 ;)

Ada yang tanya, "daftar ahli Shaklee wajib berniaga ke?" Jawapan : TIDAK WAJIB. 
Jadi ahli hanya sekadar untuk makan sendiri pun boleh sahaja. Masih menguntungkan. 

Siapa yang berminat nak buat income tambahan, nak buat bisnes Shaklee macam saya dan team, sangat dialu-alukan. InsyaAllah, kami guide anda dan support team juga sentiasa bersedia membantu.

Kalau ada yang tak faham atau perlukan maklumat lebih lanjut, boleh hubungi saya di talian ni               012 8535689 . Saya akan bantu anda untuk membuat pendaftaran dan dapatkan produk Shaklee dengan mudah.

Boleh rujuk  SINI untuk >>> Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee.




Pengedar Shaklee Kuala Terengganu  
 Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com 
Gmail : addinnasa[@]gmail.com 
 📱 Call/Whatsapp : 012-853-5689 


 🌻 Salam sayang dari N2 @ Ibu Addinnasa 

 #pengedarshakleeterengganu 
#shakleereadystock 
#ShakleeVivixkualaterengganu 
#ShakleeMalaysia
#sideincomedenganshaklee
#Shakleebukitpayong

Tiada ulasan:

Catat Komen

Terima kasih atas komen anda. Kami sangat menghargainya.