Khamis, 4 Julai 2019

Penjagaan wajah untuk anak remaja

Zaman itu sendiri berubah...jika dahulu mak-mak kita tak pakai pencuci , toner , krim pelembab bagai...tapi zaman kini mak-mak pakai terutama yang bekerjaya.

Maka anak-anak zaman ini akan pakai bila mereka tengok mak mereka pakai.

Kalau anak saya, mereka suka tanya..."apa ni bu?", " untuk apa ni bu?"

Tapi suka saya terangkan ....penjagaan kulit yang sebenar bermula dari dalam.

Luaran ni juga penting tapi yang utama pemakanan.

Maka mereka memang teruskan pengambilan triple Gems sebelum ke sekolah dan sebelum tidur [ supper time] cuma sekarang mereka pentingkan pengambilan vitamin C sebab nak kulit cerah la kononnya.

Maklum budak lelaki memang tak boleh dipisahkan dengan main bola. Bila dah main bola sure terdedah dengan matahari dan akhirnya sunburn.

Maka mereka jadi concern tentang kulit mereka. Alhamdulillah senang sikit sebab saya tak perlu nak remind mereka makan vitamin.

Mereka sendiri yang jadi berdisiplin nak makan vitamin. Terutama si abang yang nak badan sado ... semua kena jaga.


Ya mak bapak la model kepada anak. Bukan cikgu, bukan makcik atau jiran sebelah rumah. Tapi dalam rumah kita sendiri bermula dari mak ayah. Supaya sampai besar mereka ada habit yang baik.


Shaklee Kuala Terengganu
Siapa kata lelaki tak perlu jaga muka kan?


Anak saya suka sangat Youth...sesuai katanya. Lebih konsisten dari saya...maklum anak bujang remaja katakan.... dan ini menjadikan kami pengguna tegar Youth skin care. Alhamdulillah.





* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.
Pengedar Shaklee Kuala Terengganu 
Berminat nak beli produk Shaklee ?
Berminat nak JOIN AHLI Shaklee ?
Nak makan vitamin Shaklee secara PERCUMA?

 Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com 📱
Call/Whatsapp : 012-853-5689 🌻

Salam sayang dari
 N2 @ Ibu Addinnasa

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih atas komen anda. Kami sangat menghargainya.