Sabtu, 3 Mac 2018

Youth Shaklee buat anak lelaki lebih berkeyakinan


Sebenarnya anak bujang saya selalu risik tentang Youth Shaklee dan saya selalu bagi tahu tak perlu la guna sebab kulit masih muda.

Bersama cousin comel.


Tapi semalam dia tunjuk muka dia merah kesan guna berus muka padahal sebelum tu saya dah kata elakkan pakai kalau ada jerawat halus sebab boleh jadikan kulit muka inflamme dan worst lubang pori akan membesar.

Kerana ibu pun susah hati so sebelum tidur anak saya ni memang akan cuci muka sebab dia beauty conscious, dia datang pada saya tanya boleh tak nak pakai Youth Shaklee sebab kulit dia dah ada pori yang besar.

So saya pakaikan anak saya Serum dan Night cream sahaja sebelum dia masuk tidur.

Pagi ni selepas solat subuh dia datang pada saya bagi tahu, ibu Youth Shaklee ni kesan dia memang cepat ke? Saya jawab ya untuk kulit muda macam Addin lagi la cepat.

Excited dia bagi tahu, lubang muka dia dah kecut...sebelum ni dia kata lubang pori tu makin besar dan dia akui kulit dia jadi lembut dan moist. Suka betul dengan Youth Shaklee. Nampaknya dia dah jatuh hati dengan Youth Shaklee.

Siap tanya, semalam ibu bagi pakai serum dan night cream kan? Biji gold tu tak perlu ke? Saya pun cepat aje jawab.. tak perlu sebab serum pun bagus dah.

Tadi masa rehat madrasah Addin telefon seperti biasa....
Sempat lagi tanya....Youth Shaklee ni krim siang pakai apa? Saya jawab ada krim dia...SPF 50 lagi dapat elak sunburn. Hmm terus jawab, ok esok boleh la nak cuba.

Sayang tak ambil gambar sebelum...tapi tak per, sempat lagi nak ambil gambar untuk akan datang.

So bagi mak ayah yang ada anak bermasalah kulit muka, boleh cuba Youth Shaklee sebab sekarang ada promosi :

Pembelian satu set penuh layak dapat FREE MEMBERSHIP
Layak dapat free delivery
Dapat FREE Radiance C+E yang berharga RM437.25!
Dapat beg kosmetik yang ESKLUSIF!!!

Jom dapatkan satu set promo

www.wasap.my/60128535689/Youthset
www.wasap.my/60128535689/Youthset
www.wasap.my/60128535689/Youthset



YOUTH INTENSIVE TREATMENT AND REPAIR SET



Norita
Health & Beauty Advisor


#myYouth
#YouthShaklee