Ahad, 7 April 2013

Nutriferon Shaklee - interferon meningkat tubuh sihat

Dulu kulit anak saya selalu keluar bulat-bulat tanda awal ekzema. Merah dan adakala ia mengganggu emosi si kecil apabila ia merengsakan. Dah puas makan macam-macam vitamin, ia hanya reda seketika.

Shaklee Nutriferon


Bermula dengan satu tompok bulat dan ia nampak merah keradangan yang tak menentu. Saya perasan ia boleh merebak bila anak mula menggaru. Jika dibiar ia boleh berlarutan dan merebak dengan lebih banyak.

Pernah saya bawa anak ke klinik kulit. Dr Pakar Kulit kata ia antara jenis ekzema di kalangan anak-anak.

Memang tidak dinafikan ia banyak berpunca dari genetik [ ini kerana saya sendiri adalah masalah allergik manakala suami ada resdung]. Namun saya tetap berdoa dan usaha semoga ALLAH temukan saya dengan pemakanan yang sesuai untuk anak saya.

Sebelum ini saya pernah mencuba Nutriferon untuk anak. Mungkin kerana kurang air maka ia tak memberi kesan yang optimum.

Namun saya tidak berputus asa. Alhamdulillah kini mereka dah serasi dengan Nutriferon bila saya dah jumpa cara yang sesuai untuk anak saya. Saya bancuhkan sebotol air [ 500 ml] dengan 1-3 sudu air performance drink dan ditambah sepeket Nutriferon. Sebotol air ini biasa saya berikan mereka minum secara berkongsi.

Alhamdulillah memang nampak manfaat Nutriferon ini pada kesihatan anak-anak kami.
Ini kerana Nutriferon membantu meningkatkan penghasilan interferon di dalam tubuh dan secara langsung ia membantu meningkatkan sistem imun tubuh kita.

Sempena bulan ini, Shaklee [M] menawarkan pembelian 6 kotak Nutriferon akan menerima 1 kotak secara PERCUMA.
Boost immune system

Jika berminat mendapatkannya boleh sms atau email pada kami untuk membantu anda mendapatkan produk ini pada harga yang berpatutan.

Jemput baca entry2 kami sebelum ini mengenai Nutriferon.

Nutriferon untuk mereka yang kerap sakit.

dan banyak lagi di sini NUTRIFERON SHAKLEE 


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 Penghantaran Shaklee Miri, Sarawak, Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.

 Untuk maklumat lanjut untuk keahlian / pembelian produk atau jana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
 Gmail : addinnasa[@]gmail.com
 Call/Whatsapp : 012-853-5689

 Salam sayang dari Ibu Addinnasa

Tiada ulasan:

Catat Komen

Terima kasih atas komen anda. Kami sangat menghargainya.