Jumaat, 10 Disember 2010

Kongsikan pengalaman anda....dapatkan PENAPIS AIR SHAKLEE PERCUMA! Ada yang bertanya mengapakah ibu tidak mendapatkan mana-mana endorsement doctor untuk produk Shaklee agar lebih ramai yang mencubanya.....Jawapan ibu ialah , ibu lebih suka berkongsi testimoni ibu-ibu yang telah merasakan perbezaan Shaklee dan mereka juga kini turut berkongsi kebaikan Shaklee dengan rakan taulan, saudara mara serta sahabat handai. Apabila bercerita tentang testimoni, penulisan atau perkongsian mereka datangnya dari hati dan sebagai pembaca kita boleh menilai dengan waras. Berbanding dengan produk yang kononnya mendapat pujian dari doktor...tetapi kita tidak tahu sama ada ianya benar-benar bagus atau hanya sogokkan sokongan dari mereka yang mempunyai title doktor?


Cuba baca setiap satu cerita ibu-ibu ini :


Tidak salah berkongsi kebaikan
Hidup akan lebih indah apabila kegembiraan dan keseronokkan yang kita lalui dinikmati jua oleh orang lain.


Kongsikan cerita anda dengan pengalaman pengambilan vitamin Shaklee.

Ibu menyediakan penapis air Best Water yang berharga RM1499 sebagai hadiah kepada sesiapa yang terpilih. Pemilihan dibuat oleh abah Addinnasa supaya tiada bias dalam penilaian. Hadiah perlulah dituntut oleh pemenang dalam tempoh dua minggu dan kos penghantaran akan ditanggung oleh mereka yang terpilih.

Bagaimana caranya?

  • Hanya tinggalkan komen (tidak lebih 200 patah perkataan) di ENTRY ini cerita anda dengan pengalaman pengambilan vitamin Shaklee.
  • Buat satu ENTRY di blog anda atau FB anda dan link semula dengan komen yang telah anda tinggalkan di sini.
  • Tarikh akhir  ialah 1 Januari 2011 jam 12 tengahari.
  • Tiada bukti pembelian diperlukan, memadai berkongsi kebaikan apa jua produk Shaklee yang telah anda rasakan perbezaannya!
Sangat mudah....hanya kongsikan cerita anda dari hati. Mana tahu anda bakal membawa pulang sebuah penapis air portable Shaklee?


Salam sayang dari ibu