Rabu, 18 November 2009

Rutin baru ibu...

Mulai hari ini, bermula rutin baru ibu di mana abah mula bekerja dengan rasminya di offshore...ibu perlu ada masa untuk bawa kalian pergi kelab rekreasi, hantar abang Addin kelas kumon, pergi window shopping...Jika sebelum ni semuanya kita tunggu abah bawa. Pengalaman baru untuk kita belajar berdikari sedikit....hihihi.
Jangan risau ya sayang, walau ibu sibuk dengan packing trial pack untuk kawan2 ibu di sini , ibu akan tetap bawa Addin dan Nasa jalan2... nak paling haru cuma pada hari raya Aidil adha sebab kita beraya sendirian. Kenapa kita tak balik semenanjung ? Sebab abah kerja dekat sahaja cuma berada di laut tapi kita di darat. So, jangan membazir kan? Don't worry, kita dah dapat pun jemputan makan untuk hari raya ni nanti...alhamdulillah ramai saudara Sarawak di sini yang concern dengan kita.

Salam sayang dari ibu

2 ulasan:

  1. Moga dipermudahkan segala urusan.. :)

    BalasPadam
  2. teringat masa aku kat miri.. raya haji tu pagi depajamu kita makan nasi ayam.. agak lain dr kita di semenanjung kan.. biasa raya2 ada ketupat rendang dll.. huhuhu tp seronok jugak raya di miri.. meriah

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda. Kami sangat menghargainya.