Jumaat, 14 Ogos 2009

Terima kasih abah...

Abah tidur lewat semalam untuk siapkan poster contest ibu. Terima kasih abah, ada rezeki ibu belanja makan sedap2 ya atau 1 malam di Avilion Admiral Cove.I love you so much dear!

Inilah hasil kreatif abah. Poster ini hanya untuk mereka yang membeli secara walk-in di Shaklee Wangsa Maju sahaja.


As ibu mention before, jika penyertaan melebihi 100, ibu akan tambah hadiah bemalam di Avilion Admiral Cove PD bagi pemenang kedua. Manakala Crabtree & Evelyn untuk pemenang ke-3 hingga ke-6. So wish you all the best!

6 ulasan:

OneSue berkata...

wah cantik la poster akak..

mama tisya berkata...

wah ada poster..cantik2...sure rmi yg teruja nk memenangi adiah tu...

Norita Shaklee berkata...

Wan
Tu la... rajin abah Addinnasa nak layan ibu dia ni!

Mamatisya
Kami pun berharap begitu jua.

Mama Zharfan berkata...

ibu...contest ni purely lucky draw based kan?

Norita Shaklee berkata...

Mama Zharfan
Pemenang dipilih berdasarkan slogan yang paling kreatif.

Norita Shaklee berkata...

Btw, untuk yang tempek logo contest kat blog memang based on lucky draw la.