Jumaat, 14 Ogos 2009

Terima kasih abah...

Abah tidur lewat semalam untuk siapkan poster contest ibu. Terima kasih abah, ada rezeki ibu belanja makan sedap2 ya atau 1 malam di Avilion Admiral Cove.I love you so much dear!

Inilah hasil kreatif abah. Poster ini hanya untuk mereka yang membeli secara walk-in di Shaklee Wangsa Maju sahaja.


As ibu mention before, jika penyertaan melebihi 100, ibu akan tambah hadiah bemalam di Avilion Admiral Cove PD bagi pemenang kedua. Manakala Crabtree & Evelyn untuk pemenang ke-3 hingga ke-6. So wish you all the best!

6 ulasan:

  1. wah cantik la poster akak..

    BalasPadam
  2. wah ada poster..cantik2...sure rmi yg teruja nk memenangi adiah tu...

    BalasPadam
  3. Wan
    Tu la... rajin abah Addinnasa nak layan ibu dia ni!

    Mamatisya
    Kami pun berharap begitu jua.

    BalasPadam
  4. ibu...contest ni purely lucky draw based kan?

    BalasPadam
  5. Mama Zharfan
    Pemenang dipilih berdasarkan slogan yang paling kreatif.

    BalasPadam
  6. Btw, untuk yang tempek logo contest kat blog memang based on lucky draw la.

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda. Kami sangat menghargainya.