Jumaat, 10 Julai 2009

Share your story & this might BE yours!

Ibu suka berkongsi dengan orang lain apa yang ibu suka makan, barangan mahupun cerita. Maka selepas solat subuh pagi tadi ibu terfikir untuk memberikan sesuatu kepada yang istimewa apa yang ibu turut rasa istimewa apabila menggunakannya iaitu barangan Crabtree and Evelyn. Mungkin ramai yang menggunakan jenama ini namun tidak kurang juga yang tidak pernah mendengarnya. Maka inilah peluang untuk mendapatkannya. Bukanlah ibu banyak duit nak bagi tapi anggaplah ini salah satu cara memberi hadiah kepada orang lain melalui rezeki yang kita dapat.
Namun terlintas dihati ibu nak beri pada siapa ye? Maka lebih baik ibu beri kepada pelawat-pelawat blog ibu yang setia membaca kisah ibu, Addin dan Nasa selama ini. hehehe...Walaubagaimanapun ibu hanya ada 3 kotak sabun 100g Rosewater buat masa ini. Maka ibu akan memberinya kepada sesiapa jua yang bertuah untuk mendapatkannya. Wangi ke? memang sangat wangi. Harga seketul sabun lebih kurang rm25 dan ke atas. Kewangiannya diakui oleh mereka yang biasa menggunakannya.

So, bagaimana nak dapatkannya? Mudah sahaja.

1.Anda cuma perlu ceritakan pengalaman anda semasa melahirkan anak sulung anda. Buatkan satu post khas mengenainya dan tidak kurang dari 48 patah perkataan.

2.Ceritakan tentang hadiah ini di blog anda,

3.Tinggalkan komen di sini beserta dengan link tentang post anda.

Bagaimana ? Mudah sahajakan.

3 pemenang akan dipilih...

Tarik tutup ialah pada 25 Julai 2009
. Pemenang akan diumumkan pada 30 Julai 2009.

All the best!

* Bagi mereka yang tiada blog anda boleh menghantar cerita anda ke alamat email berikut: addinnasa@gmail.com

Ada hadiah misteri juga barangan Crabtree untuk contest ini! Siapakah yang bertuah itu?

84 ulasan:

emma berkata...

Nak join la... TQ kak bt contest nie...

Norita Shaklee berkata...

Join la... serius wangi sabun ni dan berbaloi berusaha untuk dapatkannya!

iena hamdi berkata...

wahhh nanti free aku try yer

Norita Shaklee berkata...

Iena...

try laaaa...worth it kalau dapat!

shahliza94 berkata...

thanks bagitau...akak nak join juga..

ibu_Arifa berkata...

wah leh dpt sabun yer... best2..

shahliza94 berkata...

http://shahliza94.blogspot.com/2009/07/share-your-story-this-might-be-yours.html

dah siap..jemputlah datang....

Norita Shaklee berkata...

kak Liza....all the best!

Norita Shaklee berkata...

ibu arifa... join la, mana tau ada rezeki!

shahliza94 berkata...

http://shahliza94.blogspot.com/2009/07/share-your-story-this-might-be-yours.html

dah siap...

Diver Mom berkata...

saya pun nak join! :) ngehehehe...

baru semalam bau sabun member (brand crabtree), mak ai, wanginyer.... :)

tapi saya part luck2 ni kureng sket la.. hahah

Norita Shaklee berkata...

Zu

Sabun C&E serta produk mandian dia memang wangi... sangat menenangkan. Cubalah join contest mana tahu rezeki Zu.

ibu damia berkata...

insyallah akan join, cuma kena cari masa nak buat karangan tu.........hehehe.......
btw thanks coz jengok kat blog saya n tq sekali lagi atas pujian ibu addin dan nasa terhadap anak2 saya..........

e-caR NazRin aka ibuEiymann berkata...

wahh..leh join gaks contest nie..kena karang btul2 gune BM A1 gamaksnye..

besides, meh join my contest laks..THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST..

Mama Zharfan berkata...

salam ibu addin & nasa...
nak tanya psl contest ni...kalau entry utk contest ni ditulis in English tak aper kan? sekadar bertanya sebelum join...ku memang pencinta brand Crabtree & Evelyn ni... :)
pemilihan pemenang berdasarkan cerita yg menarik or dipilih at random ajer? tq !!

iena hamdi berkata...

N.. aku dah wat.. meh la baca.. harap2 ada la rezeki farid.. uhuhuh

http://surirumahjiwang.blogspot.com

Norita Shaklee berkata...

Ibu Damia... you are welcome to join the contest!

e-caR NazRin aka ibuEiymann...
Ceritalah dari hatimu...pasti ramai yang ingin mengetahui!

mama zharfan...
My dear, you can also write it in English, no problem. Pemenang akan dipilih berdasarkan olahan cerita yang menarik, namun hadiah misteri akan dipilih berdasarkan luck pengirim. Akan dimaklumkan nanti. Cubalah..

iena hamdi ...
Sudah ku terima, berdoalah semoga ada rezekimu.All the best!

Zue berkata...

ibu Addin dan Nasa,

terima kasih kerana organize giveaway ni...saya nak masukkan post ni sebagai entry untuk contest ni

http://mdanial.blogspot.com/2009/05/nervousworriedagitated.html

harapnya ada rezeki boleh merasa kewangian crabtree and evelyn pula. pakai bodyshop saja sebelum ni,..hehehe

Norita Shaklee berkata...

mdanial..
all the best, thank you for joining!

emma berkata...

Kak sy dah join---->
http://my-happie-family.blogspot.com/2009/07/pengalaman-tak-dapat-ku-lupakan.html

e.l.i.z.@ berkata...

best best best! eli nk join gak...

e.l.i.z.@ berkata...

oppss lupa nk tanya..nk cerita psl anak sulung je?ank no 2 xleh ke? kira misal kata org tu ada 2org anak, boleh x kalau hantar 2 cerita?

Norita Shaklee berkata...

Emma..
Akak dah baca tadi, semoga berjaya!

Eliza...
Join la. Citer anak sulung jek contest ni. Boleh cerita anak kedua untuk membezakan anak pertama tapi dalam satu post sahaja. Good luck!

e.l.i.z.@ berkata...

owh okies...nnt sy karang cite tu =)
tQ and God Blessed >_<

Norita Shaklee berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Norita Shaklee berkata...

Eliza...
U r welcome

salmal's berkata...

Salam .. Akak saya dah perah otak mengarang. Silalah terjah..

http://salmals.blogspot.com/2009/07/j0m-j0in-c0ntest.html

Norita Shaklee berkata...

Salmal's
Sure , akan ku terjah kelak.

Mama Zharfan berkata...

salam..
i dah join...sudi2kan jenguk my entry:

http://suzie284.blogspot.com/2009/07/contest-by-ibu-addinnasa-share-your.html

harap2 ada rezeki memang sabun tu :)
tq!!

Norita Shaklee berkata...

Mama zharfan
Akan saya jenguk...thank you for joining.

e.l.i.z.@ berkata...

hye ibu,

ni link eli..
terjah jgn x terjah ekkeke

http://elizakru.blogspot.com/2009/07/share-your-story.html

>_<

Norita Shaklee berkata...

Hi Eli,
N akan terjah once you notified thru comment... all the best!

shahliza94 berkata...

update ntah kali yang keberapa. ekekeke

Ummi Eisya&Amani berkata...

dah siap mengarang pengalaman ku itu..sila la datang membaca kat umah eisya ye..

http://nuraleesya.blogspot.com/2009/07/contest-share-your-story-this-might-be.html

Ummu Mishkah berkata...

anak sulung jer ekk?

Norita Shaklee berkata...

ummumishkah
Ye, pengalaman anak sulung jek

Tanpa Nama berkata...

Pecubaan pertama dh setel, Pls check it out.

http://2princessmommy.blogspot.com

Cikgi Diva :-) berkata...

salam kenal ibuaddinnasa
this is my entry http://niknadim.blogspot.com/2009/07/share-your-story-this-might-be-yours.html

thanks!

Yan berkata...

owhh entry dah ade.. tgl nak edit2 jek

Norita Shaklee berkata...

Yan, jom join jangan tak join . hehehehe

bay berkata...

Bila ek tarikh tutup leh tak nak join

CuTeMiUt78 berkata...

salam ibu addin
kita dah buat n3 utk contest ni sila check sini
http://cute-miut78.blogspot.com/2009/07/contest-pengalaman-bersalin-ku.html

Suziey Ahmad berkata...

waa mcm best nk join la..hmm kena flashback balik ni..hehe:p

Norita Shaklee berkata...

CuteMiut78
Ok , saya akan visit nanti. All the best!

Norita Shaklee berkata...

Suziey
Jom la join!

yatie chomeyl berkata...

owh cenggitu ye..ok2x,thanks inform. nanti saya betulkan ikut syarat :)

Norita Shaklee berkata...

Yatie chomeyl
Sure no prob

OneSue berkata...

kak...akhirnya...wan nak joint...sudi2 kan ye kak

http://anakkuhumairah.blogspot.com/2009/07/contens-share-your-story-this-might-be.html

yatie chomeyl berkata...

okeh..dh betulkan...cuba cek blk..hope dh memenuhi syarat ;)

http://yatiechomeyl.blogspot.com/2009/05/journey-of-giving-birth-to-baby-sn.html

Yan berkata...

ok.. entri dah siap..

http://mayaqarmyla.blogspot.com/2009/07/pengalaman-melahirkan-nur-anesya-qistina

Unknown berkata...

ibu addin dan nasa ...saya dah menceritakan pengalaman saya di blok saya...bleh tak join????

Norita Shaklee berkata...

Ummi's Portal
Boleh, sila -sila. Cuma berikan saya link post anda!

ummie_mirahaziq berkata...

salam nak tanyer syarat nyer beraper patah perkataan story nie..

Norita Shaklee berkata...

Yan
N dah link kan...crabtree-is-best-to-reward-you

Norita Shaklee berkata...

Een

Syarat ada di sini
http://anakkuwiraku.blogspot.com/2009/07/share-your-story-this-will-yours.html

Anamarza berkata...

salam...ibu addin dan nasa,

harap tak terlewat sgt eik nk join contest you ni...ni entry ku:

http://anamarza3.blogspot.com/2009/07/contest-share-your-story-this-might-be.html

bayy berkata...

saya dah siap mengarang...ibu addin nasa tgk tau...tak sabar nak wangikan diri..hehhe

http://sbayyna83.blogspot.com

Norita Shaklee berkata...

Anamarza3
Saya dah add link u

http://anakkuwiraku.blogspot.com/2009/07/crabtree-is-best-to-reward-you-just.html

Tarikh tutup 25 Julai jam 8 malam...so belum terlewat!

Norita Shaklee berkata...

Bayy

Syarat no 2 tak lengkap... nanti dah update bagi tahu ye.

watie wyyn berkata...

hye ibu addin n nasa.. weols baru selesai menyiapkan tugasan uols ni..ahaks!

harap diterima pakai utk dijudge!klu tak menang dpt hadiah misteri pun orait gak..woohoo

tis is my link!jemputlah jengok!

http://mummyaeesh.blogspot.com/2009/07/hanya-tuhan-yang-tahu.html

Norita Shaklee berkata...

mummyaeesh

dah link http://anakkuwiraku.blogspot.com/2009/07/crabtree-is-best-to-reward-you-just.html

ummie_mirahaziq berkata...

kiranyer 48 patah perkataan jer yerk,,,adui kena pendekkan cerita la nie

Norita Shaklee berkata...

Een

Bukan jumlah perkataan yang... cuma tambah cerita tentang hadiah dalam entry tu, lain ok dah.

boleh tgk contoh di http://anakkuwiraku.blogspot.com/2009/07/crabtree-is-best-to-reward-you-just.html

shakeymirza berkata...

salam ..
nak join bleh x...
da wat entry...view...

http://shakeymirza.blogspot.com/2009/07/share-your-story-this-might-be-yours.html

tqvm

Mama Safiyyah berkata...

kak,

saat akhir.....nak masuk jugak.....hehehehe thank you

http://safiyyahworld.blogspot.com/2009/07/share-this-story-and-this-might-be.html

ummie_mirahaziq berkata...

ai saya dh buat entry..nie entry nyer
http://anakku-een.blogspot.com/2009/07/saat-kelahiran-nur-amirah-husna.html

Norita Shaklee berkata...

Bagi semua yang join contest sila semak nama anda dalam list, jika tiada sila maklumkan saya segera. Tarikh tutp adalah pada 25 Julai 2009 jam 8 malam.

Norita Shaklee berkata...

List peserta ada dalam entry
Crabtree & Evelyn: is the best to reward you...

Unknown berkata...

ok syarat dah cukup kot...tafaddal...ibu addin nasa...silakan

Norita Shaklee berkata...

Mama safiyyah

Syarat no 2 belum dipenuhi...

Ummi'sPortal

Orait, kami dah add link awak, dear!

S-N-B berkata...

salam kenal...

sy nak join contest, dah wat n3 tau :

http://nurbaiya.blogspot.com/2009/07/kelahiran-maryam-qistina.html

TQ :)

Precious berkata...

Mau masuk. Tarikh tutup 25 Julai kul berapa?

MiszMama berkata...

salam..kite pun datang nak antar link ni..

http://precious-mama.blogspot.com/2009/07/contest-share-your-stories.html

silalah jengah ye...tqvm sebab buat contest ni

Norita Shaklee berkata...

Precious
Tarikh tutup 25 Julai jam 8 malam.

Norita Shaklee berkata...

Siti Nurbaiya

MiszMama@ Haslinda

Kami dah add link kalian.

Boleh check kat post Crabtree & Evelyn:is the best to reward you

Unknown berkata...

askum ibu addin dan nasa............

sudi-sudi lah baca cerita ala2 cerpen saya ni kat sini:

http://ibuayahdamia.blogspot.com/2009/07/share-your-story-this-might-be-yours.html

maaf lah kalau ter'panjang' sikit story mory saya tu.... karang dengan penuh emosional tu...

Suziey Ahmad berkata...

hai..salam...ni link sy..silala jengah utk baca ok :)
http://szsh.blogspot.com/2009/07/26-nov-2007.html

mama tisya berkata...

salam ibu addin & nasa

sy dh wt entry..feel free to view

http://mamatisya.blogspot.com/2009/07/saat-indah-yg-tk-dpt-dilupakan.html

transformed housewife berkata...

salam ibu Addin & Nasa,
saya dah mengubah fikiran. rasa mcm nak mencuba juga. Silalah jenguk2 di blog saya.

http://www.nuradyanirosly.blogspot.com/2009/07/saat-saat-yg-tak-mungkin-dilupakan.html

terima kasih

Precious berkata...

Done! Please visit Precious

firahadifa berkata...

Salam, akak.. sempat lagi ke nk join nie.. sorry la lambat.. baru hari nie dapat tau ade giveaway nie..

saya dah buat.. sila la jenguk...

http://firahadifa.blogspot.com/2008/08/21st-may-2008.html

Norita Shaklee berkata...

Bagi semua yang menghantar sumbangan untuk contest ini, jutaan terima kasih diucapkan. Sila nantikan keputusan pada 30 Julai 2009.

ezan berkata...

ibu addin, i nk link to ur blog ek. baru nk join contest ni. dah tutup pulak. :P
xpe la next time maybe.
http://mareamysarah.blogspot.com/

RiEda96 berkata...

salam kenal.. ibu addin, saya dah join contest ni ok.. terima kasih kerana sudi menganjurkannya..