Jumaat, 10 Julai 2009

Share your story & this might BE yours!

Ibu suka berkongsi dengan orang lain apa yang ibu suka makan, barangan mahupun cerita. Maka selepas solat subuh pagi tadi ibu terfikir untuk memberikan sesuatu kepada yang istimewa apa yang ibu turut rasa istimewa apabila menggunakannya iaitu barangan Crabtree and Evelyn. Mungkin ramai yang menggunakan jenama ini namun tidak kurang juga yang tidak pernah mendengarnya. Maka inilah peluang untuk mendapatkannya. Bukanlah ibu banyak duit nak bagi tapi anggaplah ini salah satu cara memberi hadiah kepada orang lain melalui rezeki yang kita dapat.
Namun terlintas dihati ibu nak beri pada siapa ye? Maka lebih baik ibu beri kepada pelawat-pelawat blog ibu yang setia membaca kisah ibu, Addin dan Nasa selama ini. hehehe...Walaubagaimanapun ibu hanya ada 3 kotak sabun 100g Rosewater buat masa ini. Maka ibu akan memberinya kepada sesiapa jua yang bertuah untuk mendapatkannya. Wangi ke? memang sangat wangi. Harga seketul sabun lebih kurang rm25 dan ke atas. Kewangiannya diakui oleh mereka yang biasa menggunakannya.

So, bagaimana nak dapatkannya? Mudah sahaja.

1.Anda cuma perlu ceritakan pengalaman anda semasa melahirkan anak sulung anda. Buatkan satu post khas mengenainya dan tidak kurang dari 48 patah perkataan.

2.Ceritakan tentang hadiah ini di blog anda,

3.Tinggalkan komen di sini beserta dengan link tentang post anda.

Bagaimana ? Mudah sahajakan.

3 pemenang akan dipilih...

Tarik tutup ialah pada 25 Julai 2009
. Pemenang akan diumumkan pada 30 Julai 2009.

All the best!

* Bagi mereka yang tiada blog anda boleh menghantar cerita anda ke alamat email berikut: addinnasa@gmail.com

Ada hadiah misteri juga barangan Crabtree untuk contest ini! Siapakah yang bertuah itu?