Jumaat, 17 Julai 2009

Crabtree & Evelyn: is the best to reward you... just share your story!



Bagi yang nak join contest ni sila tinggalkan komen di sini supaya saya boleh link kepada blog anda!

Ikuti cerita Kak Liza,
Iena hamdi,
Mdanial,
Emma,
Salmal's
Mama Zharfan
, Eliza ,
Ummi Aleesya,
Mama Umairah@Ayu ,
Yus Azlan
Sharifah Zainah
NikNadim
Cutemiut78
Wan Sujaihah
Zuhaini
Nadnye
Yatiechomeyl
Yan@UmmiAbbiQis
Anamarza
Mummyaeesh
Shakeymirza
Een
UmmiNa's
Siti Nurbaiya
MiszMama@Haslinda
Mama Saffiyah
Ibu Damia
Suziey
Mama Tisya
'Nur,Nura, Nurad, Yani '
Firahadifa

Bagi yang menghantar secara email, cerita anda akan saya siarkan sebaik sahaja pemilihan telah dibuat.
Sila email : addinnasa@gmail.com

13 ulasan:

  1. salam kenal...boleh x saya nak join .... rasa menarik nak cerita kan pengalaman melahirkan puteri ku... klu boleh info yerk... baru saya buat entry....

    BalasPadam
  2. Boleh, terbuka kepada semua blogger mahupun orang yang tiada blog. Hanya ceritakan pengalaman bersalin anak sulung. Tulislah sekreatif yang mungkin!

    BalasPadam
  3. akak saya dah post entry utk nie..nanti tgk blog saya yerk...

    BalasPadam
  4. menariknya contest ni, bila end date contest ni ye?

    BalasPadam
  5. udah buat! :)

    http://www.my-alia.com/2009/07/first-experience.html

    tq! :)

    BalasPadam
  6. hye..kite nak join jugak..due date ari ni pukul berape erk?

    BalasPadam
  7. MiszMama

    Tutup 25 Julai jam 8 malam.

    BalasPadam
  8. salam ibu addin & nasa..sy dh send entry pg td tp tkde lg update nama mama tisya dlm list ni

    BalasPadam
  9. ok tq...heheheh..riso kot2 tk termsk dlm list...sebab last minute join

    BalasPadam
  10. Saya baru berkesempatan update, tapi saya sentiasa monitor penyertaan kekwn thru email. Don't worry, doa lah mana tahu ada rezeki.

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda. Kami sangat menghargainya.