Selasa, 14 April 2009

Online Shopping...boleh percaya ke?

Saya ada menerima beberapa mesej yang berbunyi, adakah selamat jika beli barang -vitamin ni secara online? Saya akui saya bukanlah somebody untuk orang terus mempercayai untuk belian vitamin secara online. Namun saya tidak pernah ada paksaan sekalipun untuk membeli vitamin secara online. Terdapat beberapa cara untuk mendapatkan vitamin Shaklee jika anda rasa ianya selamat selain online.

Cara 1.( self pick-up)
a.Pergi terus ke branch Shaklee yang berdekatan dengan anda...
b.Boleh gunakan ID saya untuk belian dengan harga ahli iaitu 395863 atau sebutkan
nama saya Norita Mohd Idris
c. Pembayaran terus kepada kaunter Shaklee melalui cash atau kredit kad.

Cara 2 ( delivery)
a. Membuat pesanan melalui telefon iaitu 1800-88-6577 ( toll free)
b. Hanya gunakan ID saya untuk membuat pesanan -395863
c. Membuat bayaran melalui bank-in kepada Maybank akaun Shaklee atau dengan kredit kad

Bagi kak Imah, Kak Sarah, Kak Dyg, Kak Ina, Dura, Aishah, Aesyah dan Shikin...( pembeli vitamin dan best water Shaklee)... terima kasih atas kepercayaan kalian kepada saya kerana sanggup bank- in duit bukan sekadar ratus tapi beribu untuk membuat pesanan.


#tambahan: Ummisufira, Arnieh, Iena, Kak Ina, Marsitah, Yusleenda, Anas, Laila, Along, zaida, Zira, Faiz, Kak Bib, Sarah, Jun, Adib, Fifa, Irma, Emma , Syida, Kak Rini dan ramai lagi nama yang saya tak dapat nak tulis semua nama di sini. Apa pun terima kasih atas kepercayaan kalian.

6 ulasan:

  1. Saya pernah beli ngan Kak N..selain dari servis yang superb, memang sangat2 buleh dipercayai! tapi sayangnya saya tak berdisiplin dalam pengambilan supplement..hangat2 tahi ayam..kalu tak mesti tetiap bulan order lagi:)

    BalasPadam
  2. Terima kasih Ummi Sufira atas pujianmu itu. Disiplin boleh dibentuk perlahan2...jangan risau! Take a good care dear!

    BalasPadam
  3. Kak N memang boleh dipercayai. Saya dah 2 kali membeli drpdnya. Kepada pembeli baru, silalah jgn was-was, okey. =)

    p/s : Kak N, tahun nie takde ACE promotion ker? :p
    Kalau ader nnt roger2 ekk. Thanks!

    BalasPadam
  4. Terima kasih buat Arnieh atas kepercayaanmu... don"t worry jika ada promo nanti akak sms.

    BalasPadam
  5. salam kak,

    saya pon online shopper. memula takut gak nak transfer pd akaun akak, sbb based on trust je and phone. then saya tawakal je transfer pd akaun akak atas niat Allah mudahkan urusan saya untuk nyusukan anak saya.

    alhamdulillah, saya rasa nak dekat 8 bulan kite kenal and still kawan based on trust. saya masih gunakan kad kredit akak. hehehehe. thanks for the friendship. really honoured to have a sister like you.

    take care yeah.

    love,
    aishah

    BalasPadam
  6. Terima kasih Aishah atas kepercayaan Aishah pada akak selama ini walau kita belum pernah bersua. Akak masih ingat masa Aishah bank in beribu untuk beli Best Water untuk ayah Aishah. You are really good daughter. Dan kini Aishah dah independent...hehehehe

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda. Kami sangat menghargainya.