Sabtu, 28 September 2019

Mengapa perlu join program Detox? Untuk apa sebenarnya detox?

Pernah tak lalui keadaan dimana semua benda dah cuba tapi tak nampak kesan?
Contoh pelbagai syampoo dah cuba tapi kepala tetap penuh dengan kelumumur?

Macam-mana produk kurus dah cuba tapi tak nampak hasil?

Selalu sakit dan pelbagai jenis ubat orang rekomen dah cuba, tapi ia tetap macam tu?

Jika anda pernah ada pengalaman begini, sebenarnya inilah masa yang sesuai untuk mencuba pula program detoks. Program ini sebenarnya membantu kita menyingkirkan toksin yang ada dalam badan kita. Selagi ada toksin ini maka semua yang kita usahakan sebenarnya tidak memberi impak maksima. Ini kerana toksin akan membuatkan badan kita tidak mampu menyerap vitamin secara sepenuhnya.

Saya cuba bagi gambaran mudah, jika kita ada bekas air yang kotor, jika kita nak minum kita perlu basuh terlebih dahulu kan? Jika tidak kita akan minum air yang kotor kerana bekas tadi kotor. Sama lah dengan badan kita. Jika nak kulit cantik, badan yang ramping lagi sihat, kulit kepala yang sihat dan bebas dari kelumumur kita perlu lalui program detoks terlebih dahulu.


Shaklee telah mempunyai set Detoks ini dah hampir 3 tahun dan ia sangat membantu bagi mereka yang inginkan kesihatan yang optimum. Terutama mereka yang mempunyai masalah kesihatan dan mereka yang benar-benar mahukan kesihatan yang ideal lagi optimum.

Terkini, disediakan siap dengan no woven bag bagi mereka yang mendapatkan set Detox Shaklee terkini dan ianya baru dilancarkan semalam 2 hari lepas.


Jom Vivix Set - Vanila



Set ini terdiri daripada sebotol Vivix dan Cinch Vanila Shake Mix.

Pembelian beg ini melayakkan kita dapat beg oren comel ini secara percuma!



Jom Vivix Set - Chocolate













Manakala set yang ini terdiri daripada
sebotol Vivix dan Cinch Chocolate Shake Mix.

Pembelian beg ini melayakkan kita dapat beg oren comel ini secara percuma!
Jom Detox Set- Vanila









Set Detox ini pula lebih variasi kerana terdapat beberapa jenis vitamin yang mempunyai banyak kebaikan.
Ianya terdiri daripada Cinch Vanila Shake Mix, Peppermint Ginger, Herb Lax, DTX Complex dan Alfalfa Complex botol small.

Pembelian beg ini melayakkan kita dapat beg oren comel ini secara percuma!
Jom Detox Set- Chocolate









Set Detox ini pula lebih variasi kerana terdapat beberapa jenis vitamin yang mempunyai banyak kebaikan.
Ianya terdiri daripada Cinch Chocolate Shake Mix, Peppermint Ginger, Herb Lax, DTX Complex dan Alfalfa Complex botol small.

Pembelian beg ini melayakkan kita dapat beg oren comel ini secara percuma!



Anda berminat nak dapatkan set ini dengan harga ahli serta mendapat faedah keahlian yang lain? Saya syorkan anda menyertai kami sebagai ahli Shaklee.

Jom daftar ahli Shaklee di sini. 


Untuk mengetahui lebih lanjut? Boleh hubungi kami seperti info dibawah.


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.
Pengedar Shaklee Kuala Terengganu - Berminat nak beli produk Shaklee ? 
Berminat nak JOIN AHLI Shaklee ?
Nak makan vitamin Shaklee secara PERCUMA?
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com
📱 Call/Whatsapp : 012-853-5689


 🌻 Salam sayang dari
 N2 @ Ibu Addinnasa

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih atas komen anda. Kami sangat menghargainya.