Rabu, 11 Julai 2018

Rahsia power cermin mata tak bertambah.

Saya dah lama tak tukar cermin mata...ada dalam 5-6 tahun dah.

Minggu lepas terpaksa tukar sebab cermin dia dah mula bercalar.

Alhamdulillah power cermin mata masih maintain.

Jadi sales girl yang layan tu tanya...Bila kali terakhir tukar cermin mata?

Saya jawab dah lama...5-6 tahun dulu.

Dia terkejut ! Dia terus bagi tahu boss dia masa nak tulis resit.

Selepas sejam, saya datang ambil cermin mata baru...kemudian sales girl tu terus tanya....

Mem, boss saya suruh tanya, you makan apa power cermin mata takde naik? Biasa customer setiap satu tahun pun tukar cermin mata woo sebab power senang naik.

Image result for cermin mata
Cermin mata perlu dipakai terutama mereka yang ada masalah rabun jauh.


Saya senyum sambil jawab...saya makan vitamin mata yang bagus.

Tapi bisnes kad pulak dah habis...next visit saya bagi saya punya kad ya amoi.

( Kalau ramai customer macam saya, lambat la kedai cermin mata nak dapat repeat order)


Alhamdulillah saya memang berpuashati dengan Carotomax Shaklee.

Mahu tahu lebih lanjut dengan Carotomax boleh klik sini.

Vitamin mata


Berminat nak dapatkannya?
www.wasap.my/60128535689/Vitaminmata.



* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan. 
Nak beli produk Shaklee ? 
Nak JOIN AHLI Shaklee ? 
Nak Duit Tambahan melalui Shaklee? 
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com 
Gmail : addinnasa[@]gmail.com 

 📲 Call/Whatsapp : 012-853-5689

♛ Salam sayang dari
 N2 @ Ibu Addinnasa