Ahad, 1 April 2018

Cara nak bancuh ESP 2018

Bila first time beli ESP, kita pasti tertanya macam mana nak bancuh ni?
Dalam canister ESP tu takde pencedok pun tapi disarankan pengambilan 3 sudu besar protein sehari.

Ada cara khas ke nak bancuh ESP ni?

Sebenarnya bancuhan melalui sudu biasa yang dikacau bersama air sejuk atau suam cuma rasanya plain. Namun bagi yang suka rasa soya asli tidak menjadi masalah.

Bagi yang mahukan kelainan boleh tambah dengan perasa seperti ribena, sunquick, milo atau horlicks. Boleh dibancuh dengan air suam atau sejuk.


Kalau nak sejuk buat smoothie yang mana kanak-kanak mesti suka...
bahan-bahan pun tak banyak, 2-3 slice buah, susu penuh krim dan ais ketul.

Rasa sedap macam makan ice cream!!!

Tak pernah cuba? Meh la cuba sekali, lepas tu pasti nak lagi!