Selasa, 12 September 2017

# ACE # Jeragat

Durian Vs Vivix - Pengedar Vivix Miri & Terengganu

Dalam orang kata ia mahal, tapi percaya tak ramai aje orang beli.

Pernah makan durian kat SS2 tak? Kalau tak cecah ratus ringgit untuk beberapa biji memang tak sah tau! Beza sangat ke rasa dia? Beza lah banding durian kampung.

Tapi dalam mahal tu ada juga customer yang makan dan bayar beribu tau! Sebab mereka mementingkan kualiti. Orang bayar mahal sebab kepuasan. Duit boleh cari. Tapi kepuasan sukar dikecapi.

Sama dengan Vivix dalam orang kata mahal, percaya tak ia antara produk yang paling laris. Mana orang makan untuk tenaga, sihat, cantik, eh banyak la sebab mereka beli.

Baru ni seorang lelaki dari Marudi telefon cari vitamin. Dan kebetulan dia nak cuba Vivix. Siapa sangka cukup sebulan, dia terus bank in nak beli lagi tanpa banyak soal.

Itulah kelebihan Vivix. Siapa dah amal, dia akan tahu beza dan kepuasan yang diperolehi.

pengedar vivix Terengganu
Vivix kualiti setanding harga.


Saya amal ke tak? Oh sekarang lebih konsisten sebab umur nak masuk 40 ni, mudah aje dapat melasma atau nama lain pigmentasi. So saya jadikan amalan supaya proses penuaan itu menjadi slow. Vivix minum setiap hari. Prevent dari kulit rosak akibat sinar uv.


Pengedar vivix Terengganu
Testimoni Vivix

Anda mencari Vivix? Meh saya share kelebihan lebih details.

Boleh whatsapp saya direct www.wasap.my/60128535689 untuk saya bantu anda.

#pengedarvivixmiri
#pengedarvivixterengganu
#leadershaklee

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 


 Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.
 Nak beli produk Shaklee ?
Nak JOIN AHLI Shaklee ?
Nak Duit Tambahan melalui Shaklee?
 Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com
 📲 Call/Whatsapp : 012-853-5689

♛ Salam sayang dari
 N2 @ Ibu Addinnasa

Euphoria Shaklee Malaysia

Euphoria Shaklee Malaysia