Selasa, 12 September 2017

# omega guard # Pengedar Sah Shaklee

Berita baik untuk pengguna tegar Vivix - Pengedar Shaklee Miri & Terengganu

Oh berita baik untuk pengguna tegar Vivix, pada Sabtu 16 September Shaklee menawarkan tawaran hebat kepada semua Shaklee Independent Distributor dengan setiap pembelian 2 botol Vivix akan mendapat diskaun sebanyak 5% dan bukan itu sahaja tetapi ada cabutan bertuah dengan banyak hadiah menarik yang menanti!!!!

So bagi yang memang amalkan Vivix jangan lepaskan peluang tau!

Bukan itu sahaja, untuk ahli Shaklee yang membuat belian 200uv pada hari tersebut juga layak mendapat 1 cabutan bertuah!!!

Sangat menarik! Tawaran ini berlangsung sekali setahun aje tau! Sangat special!

Saya sendiri teruja dengan tawaran ini bila dah tahu stok Vivix kat rumah tinggal 2 botol aje. Itu pun sekejapan aje boleh habis bila ada customer yang berminat nak jadi ahli percuma terus membeli 2 botol sekaligus!

So bagi yang baru nak jadi ahli lagi la untung!

Beli Vivix 2 botol dapat diskaun 5% !
Percuma keahlian lagi!
Percuma penghantaran!
Ada hadiah cabutan bertuah!

Tak cukup dengan itu lagi ditambah layak dapat Cash Rebate ! Shaklee akan berikan bonus belian lagi! Wah menarik sangat kan!!!


So jangan lepaskan peluang tau!

Jom mark calendar 16 September 2017! Jangan gigit jari kemudian hari!

Shaklee ready stock
Shaklee Terengganu

Euphoria Shaklee Malaysia

Euphoria Shaklee Malaysia