Why i Shaklee?

Hari ini boleh lihat betapa banyak nya bisnes yang dijalankan secara online mahupun offline.

Kalau di internet memang banyak barang yang dijual dan memudahkan orang untuk membeli.

Namun pernah tak kita tanya diri kita sebenarnya mengapa kita pilih bisnes tu?

Jom kita share mengapa kita pilih bisnes kita yang sekarang ni...


Shaklee adalah pilihan saya kerana produknya yang SELAMAT. Yes banyak produk luar yang beri jaminan berkesan tapi belum tentu selamat. Saya dah amal Shaklee 20 tahun dan saya yakin dengan jaminan yang diberi. Selain itu bisnes ini memberi peluang semua orang sihat dan boleh menjana pendapatan secara tak langsung.

Orang buat bisnes nak untung kan? Shaklee juga memberi keuntungan apabila diusahakan dengan serius. Bukan hanya UNTUNG RUNCIT SAHAJA tapi bonus prestasi, bonus kepimpinan, bonus kereta, penghargaan, insentif percutian dalam dan luar negara!!!!

Shaklee juga mempunyai sistem yang adil dan yang best semua orang ahli buat order hanya melalui online dan HQ akan terus hantar kepada kita atau customer.

Ya Shaklee juga boleh dibuat seperti bisnes dropship yang mana ahli ( pengedar) tak perlu simpan stok namun nasihat saya jika nak berjaya ke peringkat jauh perlu ada sedikit stok dan dekat dengan mentor.

Shaklee tak pernah bayar bonus lewat malah awal lagi ada! So itu yang membuatkan saya memilih Shaklee sebagai kerjaya hari ini.

Kalau kata fleksible , banyak aje bisnes online yang boleh kata fleksible cuma adakah kelebihan Shaklee produk dikeluarkan dari satu sumber iaitu warehouse so kalau kita gi jalan oversea pun tak perlu risau Shaklee akan uruskan penghantaran. Ops bukan tu aje, penghantaran siap dengan insuran dan jaminan berapa hari sampai.

Ya saya suka Shaklee kerana produk dan kebaikan yang ditawarkan sangat mengujakan dan ia bantu banyak impian saya tercapai.

So anda bagaimana pula? Share la!






Catatan popular daripada blog ini

Cara menyimpan susu perahan

Kuasa 20 kali ganda lebih dari Vitamin C ?

Kurus dengan teh hijau!