Rabu, 5 April 2017

Surirumah yang boleh beli kereta atas nama sendiri ?



Saya nak share satu cerita tentang adik saya.

Adik saya ni tak belajar tinggi. Takat SPM aje. Result pun biasa aje.


Tapi alhamdulillah dia cuba juga usahakan Shaklee dan nak belajar berdikit-dikit.


Kebetulan ada yg ajak dia join bisnes produk lain... yang mana boleh datangkan untung jual produk sekotak dalam puluhan ringgit.

Tapi adik saya ni menolak dengan baik... alasan yg dia beri...


Kenapa bestnya Shaklee? Sebab Shaklee ada INCOME STATEMENT.

Untuk orang macam adik saya yang sumber pendapatan hanya Shaklee memang perlu INCOME STATEMENT.

Ya dengan INCOME STATEMENT Shaklee adik saya ni dapat beli kereta Alza atas nama dia sendiri.

Ya itu kelebihannya berniaga Shaklee dan jika lakukan dengan serius.



============

Ada yang tanya kenapa buat loan bank gagal ? Sekarang syarat bank negara sangat ketat... untuk buat loan kereta atau rumah, at least kita ada guna kredit kad. Ini untuk bank lihat disiplin ke tak kita buat bayaran kad kredit td.

So sapa yang serius tu boleh cari mentor cara guna kredit kad buat Shaklee.

Sebab tips guna kredit kad adalah DISIPLIN bayar. InsyaAllah nanti akan datang akan dimasukkan dalam topik pembelajaran kita.


All the best!


Jika anda berminat nak join group ibu yang berjaya dalam Shaklee, jom join group kami.
Kami akan guide anda , paling utama anda mahu berjaya seperti ibu-ibu lain yang dah berjaya!

Euphoria Shaklee Malaysia

Euphoria Shaklee Malaysia