Catatan

Tunjukkan catatan dari Mac, 2016

Special untuk orang Terengganu !

Imej
Jom datang beramai-ramai! Banyak aktiviti dan hadiah menarik untuk dimenangi!

Niat utama nak kawal berat badan tapi....

Imej
Untuk mereka yang dah lama mengamalkan Shaklee pastinya tahu  set kawal berat badan yang minima iaitu Omega , Lecitin dan Alfalfa.Ada juga yang mengamalkan Alfalfa, Lecithin dan Herb Lax balik kepada kemampuan dan keperluan diri kita sendiri.
Saya nak share testimoni kawan saya yang amal Omega, Lecithin dan Alfalfa dan beliau berpuashati dengan kesan yang beliau perolehi berkat amalan yang konsisten.
Beliau memang fokus untuk kawal berat badan namun yang paling buat beliau teruja adalah kesan lain yang beliau dapati selepas amalkan vitamin ialah perbezaan kulit dan masalah rambut gugur dapat diatasi!
Ingin cuba dan dapatkan produk Shaklee? Boleh hubungi kami @ 0128535689. Penghantaran ke seluruh Malaysia.

Seharian event di Shaklee Kota Bharu.

Imej
Seharian event di Shaklee Kota Bharu sangat mengujakan.Di kesempatan ini dapatlah berjumpa dan bersuai kenal dengan anak cucu cicit Shaklee kami.
Antara kenangan manis sepanjang event di Shaklee Kota Bharu :-


Mencari vitamin Shaklee? Berminat menjadi ahli? Jom sertai kami!
Pengedar Sah Shaklee Kuala Terengganu ☎️ 0128535689

Meraih kasih Allah - Doa yang membuka pintu langit.

Imej
Adalah Doa iftitah yang menjadi doa sederhana menjadi kunci pembuka pintu langit. Doa ini dibaca dalam solat setelah takbiratul ihram pada rakaat pertama. Isinya memiliki makna mendalam tentang pengakuan seorang hamba atas kelemahan dan kelengahan hingga memerlukan perlindungan dan pengampuanan dari-Nya.  Doa iftitah juga berisi tentang permohonan dan petunjuk agar diberikan akhlak yang mulia serta dihindarkan dari berbagai akhlak yang buruk.
Doa iftitah merupakan inisiatif dari seorang sahabat yang membacanya ketika solat berjamaah bersama Nabi Muhammad SAW. Ternyata bacaan doa ini memukau Nabi SAW karena mampu membuka pintu-pintu langit. Akhirnya bacaan doa iftitah ini mendapat legitimasi dari Rasulullah dan masuk dalam sunah yang dikerjakan dalam solat.
Hadis sahih riwayat Imam Muslim mengungkapkan tentang sahabat yang menjadi makmum Rasulullah membaca doa  hingga terdengar oleh jemaah di sampingnya. Bacaan tersebut memiliki erti   “Sungguh Allah Maha Besar, segala puji hanya bagiNya…

Jom belajar tentang kesihatan mata.

Imej

Vitamin untuk sendi?

Imej
Mencari vitamin untuk sendi?
Selepas mengemas baru sedar ada Advanced Joint Health yang masih ada. Jika berminat nak beli boleh pm saya di FB Norita Idris atau  ☎️ Call / whatsapp : 0128535689

Euphoria Shaklee Business On The Go

Imej
Euphoria Shaklee Business On The Go telah dilancarkan semalam semasa Euphoria Shaklee Business Workshop diadakan di Hotel Sri Petaling Kuala Lumpur.
Seramai 60 orang yang menghadiri sesi semalam dan rata2 peserta sangat komited dalam semua aktiviti.
Euphoria Shaklee Business On The Go yang disertakan dengan Demo Kit untuk memudahkan peserta menyediakan medium perkongsian dengan prospek dengan lebih berkesan.
Jika anda berminat untuk menyertai organisasi kami, boleh whatsapp / call/ email kami seperti tertera dibawah :
☎️ 0128535689 📧 nnorita78@yahoo.com