Mudahnya bila letak siap dalam handbag!

Saya pernah tertinggal satu tube pencuci muka Nutriwhite kat surau.... nasib juga dah tinggal suku.

Niat sedekah aje sapa yang nak pakai untuk cuci muka sebelum amik wudhu...mudah-mudahan dapat gak pahala.

So sekarang dah jumpa tube boleh refill macam dalam gambar ni lagi senang.....

Boleh letak dalam handbag aje.

So cute kan????


Senang la nak bawak travel kerana letak dalam handbag. So nak gi solat senang aje nak cuci muka.



Gentle Deep Cleansing


Yang besar tu sekarang dah siap tulis nama u..... so kalau tertinggal jika ada orang nak bagi balik ke, nak minta sikit ke atau nak cuba ke, boleh la call/ whatsapp atau sms.....hehehehe.


Barang Shaklee ni exclusive tau...bayangkan macam pencuci Nutriwhite ni, cara nak pakai picit aje sebesar kacang hijau. Buih dia...hmm tak payah cakap memang banyak.
Lepas pakai kulit jadi sangat lembutttttt tau!


Serius rugi sapa yang tak beli !


Ops jika berminat nak beli boleh aje order sini :



Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com
 📲 Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛


 Salam sayang dari
 N2 @ Ibu Addinnasa

Catatan popular daripada blog ini

Cara menyimpan susu perahan

Kuasa 20 kali ganda lebih dari Vitamin C ?

Kurus dengan teh hijau!