Sabtu, 24 September 2016

Kenapa kena amik Vitalea kalau nak gorgeous?



Ada satu set wanita itu dipanggil Shaklee Set Gorgeous...

Apa dalam set tu?

ESP [ Protien berdasarkan soya]
Vita C Plus [ Vitamin C yang dilepaskan secara perlahan-lahan]
GLA Complex [ macam EPO tetapi ia lebih tinggi kandungan GLA kerana dibuat dari bunga Boraj]

dan nampak tak dalam gambar tu ada Vita-Lea........


Vita-Lea tu apa sebenarnya? Oh Vita-Lea adalah multivitamin untuk produk Shaklee. Jika anda baru menjengah blog saya...Vita-Lea adalah vitamin yang dah berumur 100 tahun!!!!

Ini wajah terkini....jika nak tengok wajah lama adalah seperti dibawah :


Sekarang ditambah zaman dah maju... dan pastinya keperluan vitamin yang dibekalkan oleh Vita-Lea mengikut standard perubahan zaman.


Ada orang takut amik multivitamin ditambah mungkin ada pengalaman makan jenama lain berat badan makin bertambah!

So far dah makan vitamin ni 20 tahun , ia TIDAK beri kesan seperti vitamin kebanyakan dipasaran... selera bertambah atau berat badan meningkat. 

Ada orang tanya apa kepentingan nak makan multivitamin Shaklee kalau nak gorgeous? 

Vita-Lea membekalkan semua vitamin dan garam mineral yang diperlukan oleh badan.
Hakikatnya jika nak cantik kita perlu pastikan sel dan sistem tubuh badan kita mendapat vitamin dan garam mineral yang secukupnya.

Tanpa kita perasan sebenarnya tanda-tanda yang biasa didapati kerana kekurangan multivitamin ialah


Sering sakit kepala 
Mudah keletihan
Rambut sering gugur
Bacaan Hemoglobin rendah
Kuku tak cantik
Kulit nampak kusam

Walau bagaimana pun kerana ini hanyalah simptom maka ramai orang mengambil acuh tak acuh tentang kesihatan diri sampailah doktor mengesahkan penyakit sekian sekian, barulah panik dan terus mengambil berat tentang kesihatan.


Maka jika anda mahukan kesihatan yang menyeluruh, pengambilan multivitamin adalah sangat-sangat penting dan tidak boleh dipandang enteng!

Ramai yang sedar mereka kekurangan vitamin apabila mendapat penyakit yang tetiba dah kronik, nauzubillah.

Apakata mualai hari ini, kita jaga makan dan prihatin tentang segala jenis yang masuk dalam perut kita kerana ia akan memberi impak bukan esok lusa tapi 5 hingga 10 tahun akan datang.


Berminat nak dapatkan set ini ?

Boleh hubungi kami di talian :
0128535689 beserta konsultasi.






* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.
 
 Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian Shaklee [atau] pembelian produk Shaklee [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com
♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛
 Salam sayang dari N2 @ Ibu Addinnasa