Ahad, 18 September 2016

Bawa Vivix masa travel memang best!

Ingat tak testimoni yang ni? 
Kawan saya minum Vivix 5 kali sehari selama almost 6 bulan berat dari 120 kg turun kepada 70kg ++
yang mana penurunan menghampiri 50kg!!!


Saya dah lalui... Travel Swiss selama 1 week banyak makan buah dan sayur serta minum Vivix macam air sirap ( berkali2) membuatkan seluar slack saya makin terlondeh. Hari ni kena cari tali pinggang! Hehehe memang best la!

Ye kurang makan nasi, banyak makan buah dan salad. Ditambah banyak berjalan ( kekonon exercise Tabata... Hahahaha) badan makin ringan!

Bila nak masuk siri 40 kena jaga badan la kan?

Berminat nak cuba Vivix?
Boleh whatsapp 0128535689!

Rugi tak cuba tau! 
#anakkuwirakushaklee 
#shakleemiri
#shakleemuar
#shakleekualaterengganu