Catatan

Tunjukkan catatan dari April, 2015

Lemak gelebeh belakang badan?

Imej
Lemak gelebeh belakang badan?


Sharing dari seorang leader .... Lecithin memang bagus amal secara konsisten. Beliau juga share cara beliau amik Lecithin ....antara sharing yang beliau tekankan ialah pengambilan Lecithin yang konsisten membantu kita dapatkan bentuk badan yang ideal. Lemak2 yang menggelebeh dibelakang akan secara perlahan-lahan hilang katanya.

Memang benar pun, ramai wanita concern lemak di bahagian lengan dan peha tapi lupa lemak yang menggelebeh sebab kita jarang tengok cermin untuk tengok belakang badan :)

Beliau kata selepas amalkan Lecithin x biji sehari antara kesan yang beliau dapat ialah muka yang tidak lagi tembam macam sebelumnya... tiada lagi lemak menggelebeh belakang badan.

Lecithin juga bagus untuk kulit yang berkilat dan kuku yang cantik!

So untuk kelihatan muda dan menawan, boleh cuba Lecithin!

Semalam seorang makcik membeli 3 set PROMO Lecithin beli 6 percuma 1 kerana bukan selalu Lecithin ada promo best begini!

Dapatkannya hari ini dari saya
0128535689…

Shaklee Miri - Lecithin beli 7 tapi bayar pada harga 6 botol!

Imej
Alhamdulillah stok Lecithin baru sampai!

Lecithin adalah antara hot seller vitamin kami dari dulu lagi...sejak dari zaman Universiti lagi Lecithin la paling digemari oleh student Universiti. Kerapa apa? Kerana Lecithin membantu membakar lemak dan paling best ia membantu menggalakkan penghasilan cecair Kholin dan Inositol yang membantu kita lebih fokus dan ingat. Maka ia sangat bagus diambil oleh banyak golongan termasuklah ibu mengandung [ namun pengambilan ibu mengandung di galakkan pada usia kandungan 3 bulan ke atas].


Bagi yang nak dapatkan ready stok promo ini boleh hubungi kami di talian +60128535689.



* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.

COD Shaklee Miri Sarawak.

Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian Shaklee [atau] pembelian produk Shaklee [atau] menjana pendapatan dari rumah…

Vivix Ready Stock in Miri Sarawak

Imej
Sejak dari Mekah lagi orang dah mula bertanya tentang Vivix dan alhamdulillah banyak juga testimoni Vivix yang saya terima sehingga hari ini.


Seseorang yang datang membeli Vivix tadi menceritakan bahawa kawannya mencari Vivix apabila doktor yang merawat mata emaknya mengesyorkan membeli Vivix kerana emaknya mempunyai masalah untuk melihat apatah lagi membaca.

Selepas mengamalkan 1-2 botol Vivix emaknya dapat melihat malah dapat membaca!! Hati anak mana yang tak gembira bila dapat menggembirakan ibunya!
Namun saya lupa nak tanya adakah emaknya tidak dapat melihat kerana komplikasi kencing manis. Nanti saya akan update lagi!

Jika berminat nak dapatkan stok Vitamin Shaklee boleh hubungi kami ditalian +60128535689.




* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.

COD Shaklee Miri Sarawak.

Untuk mak…