Jumaat, 13 Mac 2015

Bringing Shaklee To The Community

Mac 13, 2015 0 Comments

 Alhamdulillah selesai projek March kami yang pertama membawa Shaklee kepada masyarakat.


Semalam ada 2 tempat kami jalankan Wellness Fair  : Poslaju Miri dan Sek Men Agama Miri Sarawak. Alhamdulillah sambutan yang menggalakan. Ramai dan mereka sangat seronok bila kami buat pre Health Check bersama mereka.
Kebetulan BDM EM ada bersama dan salah seorang Nutritionist syarikat juga bersama membantu.

Kami cuma ingin membantu lebih ramai orang yang sedar tentang kesihatan diri mereka.

Saya dapati pesakit kencing manis, jantung dan darah tinggi pada mereka yang dah berusia [ pencen] di sebabkan mereka kurang menjaga pemakanan sepanjang masa bekerja. Ditambah tiada masa untuk membuat cek kesihatan.

Semalam seramai lebih 70 orang membuat pre cek kesihatan dan sekurang-kurangnya mereka tahu keadaan diri mereka terutama tentang tekanan darah , berat dan lemak dalam badan.

Terima kasih kepada Pengurus Besar Poslaju Miri Puan Rohayati dan Ustaz Abdul Rahman di Sekolah Menengah Agama Miri kerana memberi laluan untuk kami menyediakan program seperti ini.

Terima kasih juga kepada semua yang terlibat secara langsung atau tidak langsung.

Pengedar Shaklee Miri

Shaklee Miri



  Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.

COD Shaklee Miri Sarawak.

 Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian Shaklee [atau] pembelian produk Shaklee [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com

♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛

Salam sayang dari
N2 @ Ibu Addinnasa

Rabu, 11 Mac 2015

Shaklee , Taklimat GST dan Peluang !

Mac 11, 2015 0 Comments

 Berada di Miri? Ingin mencari produk kesihatan dan peluang pendapatan? Shaklee sedia untuk anda!



Jom datang

Tempat : Miri Imperial Palace Hotel
Masa : jam 8 malam sehingga 9.30 malam.
Tarikh : 11 Mac 3015.


Jumpa malam nanti!





 Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian Shaklee [atau] pembelian produk Shaklee [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com
♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛

Salam sayang dari
 N2 @ Ibu Addinnasa

Selasa, 10 Mac 2015

Wellness Fair Miri yang sangat meriah!

Mac 10, 2015 0 Comments

 Alhamdulillah Wellness Fair Miri berjalan lancar dan mendapat sambutan yang sangat memberansangkan. 


Pengedar Sah Shaklee Miri
Sharing info on Shaklee products

Pengedar Sah Shaklee Miri

Pengedar Sah Shaklee Miri

Pengedar Sah Shaklee Miri

Shaklee Miri

Shaklee Labuan

Pengedar Shaklee Miri

Pengedar Shaklee Miri

Pengedar Shaklee Miri









 Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.

COD Shaklee Miri Sarawak. Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian Shaklee [atau] pembelian produk Shaklee [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email
Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com

♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛

 Salam sayang dari

N2 @ Ibu Addinnasa

Sabtu, 7 Mac 2015

Rabu, 4 Mac 2015

Basic H Shaklee : Bersihkan pakaian yang kena chewing gum dengan mudah!

Mac 04, 2015 0 Comments

Alamak! Baju terkena chewing gum!


Pernah terkena macam ni?

Shaklee BAsic H Miri

Siapa pun akan marah bila terkena chewing gum begini kan?

Biasanya kalau dah teruk kita buang aje baju atau seluar yang terkena kan?

Tahu tak Basic H Shaklee boleh bantu bersihkan baju atau seluar yang terkena chewing gum ini dengan sangat mudah! Hanya terbalikkan tempat yang terkena chewing gum dan curah Basic H dan gosokkan...chewing gum akan jatuh dengan sendirinya tanpa merosakkan baju!

Kami siap buat demo dalam kelas minggu lepas dan alhamdulillah permintaan ke atas basic H sangat la menggalakkan.
Shaklee Miri Sarawak


Memang sekarang orang kenal Basic H adalah pencuci mudah kasut sekolah atau kotoran daki pada baju kemeja tapi Basic H ni sebenarnya ada banyak kegunaan.

Semalam 2 botol dah jalan...alhamdulillah arini 6 botol lagi keluar.... Pada saya 1 rumah 1 botol pun sangat bagus at least emergency nak cuci kotoran degil sangat mudah dengan Basic H!


Berminat nak dapatkan 1?

Hubungi kami di talian di bawah!



Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan. COD Shaklee Miri Sarawak. Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian Shaklee [atau] pembelian produk Shaklee [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com Gmail : addinnasa[@]gmail.com 


♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛

 Salam sayang dari
 N2 @ Ibu Addinnasa

Isnin, 2 Mac 2015

Menjahit seluar tidur.

Mac 02, 2015 0 Comments

 Just do it!


Dah lama beli mesin jahit comel tapi lama tak sentuh....sebab dalam kepala fikir mesti leceh nak pasang benang bawah, nak pasang benang jahit ....segala macam fikir. Tapi teringat kat sorang kenalan ni...mentor dia pesan jangan banyak tanya tapi buat aje!!!

So malam Khamis Addin pasangkan mesin jahit...saya telefon kak Su tanya beberapa perkara sebelum buat...walhal nak jahit seluar tidur anak bujang saya aje.

Seluar Addin salah potong...cawat dia terpendek sikit. Nak siapkan adalah dalam 2 jam!!! Selepas mahir sikit seluar Nasa siap dalam 1/2 jam lengkap dengan pasang getah seluar!

Rasa seronok sangat !

Shaklee Miri
Jumaat uruskan bisnes Shaklee....servicing dan call a few bisnes partner.... rutin hidup yang biasa. Sabtu buat kelas Shaklee....so projek seluar saya sambung Ahad malam. Dapatlah seluar sepasang lagi untuk Addin dan Nasa.

Shaklee Miri

Best juga rupanya menjahit ... namun saya cuba curi masa yang ada.... sebab bisnes Shaklee adalah keutamaan siang hari. Malam menjadi cikgu sekolah kat 2 bujang ni so menjahit ni hobi bila ada kelapangan...

Apapun memang seronok bila belajar dan buat tanpa banyak soal :)


 ♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛

Salam sayang dari
N2 @ Ibu Addinnasa

Euphoria Shaklee Malaysia

Euphoria Shaklee Malaysia