Jumaat, 25 September 2015

# jerawat # kulit

Shaklee Nutriwhite Make Up Remover - murah, selamat dan berkesan untuk kulit wajah yang sihat.


Semalam baru sahaja sampai 30 kotak Nutriwhite yang saya order sehari sebelum raya haji...

Pasti ada yang tanya mengapa saya beli sebanyak tu? Tahu tak ia antara produk yang hot dalam pasaran? Sekejap aje dah habis kerana kesannya yang sangat ketara terutama mereka yang ada masalah kulit wajah berminyak ataupun berjerawat.


Memang nama dia Nutriwhite make up remover tetapi serius lelaki pun boleh pakai kerana tak semestinya pakai make up baru boleh guna.

Bangun pagi saya akan capai Nutriwhite make up remover selepas gosok gigi...kerana saya suka muka saya bersih dari minyak apabila bangun dari tidur.

Dalam sehari saya pakai 2-3 kali kerana saya suka kulit wajah yang sihat... dan paling best saya dah jarang pakai masker kerana dengan penggunaan Nutrwhite make up remover saya dapati ia membantu membersihkan black and white head yang ada pada wajah.

Baru-baru ni anak bujang saya keluar jerawat...mungkin perubahan hormon....terus saya pesan dia pakai Nutriwhite make up remover kerana banyak testimoni mengaku ia membantu mengecutkan jerawat. Serius berkesan dan alhamdulilah cepat jerawat dia kecut.


Hari ni saya terima lagi testimoni seorang customer merangkap downline baru saya....beliau sendiri mengaku bahawa kulit wajahnya kini bebas dari jerawat! Bukan itu sahaja mukanya sudah tak berminyak seperti dahulu.


Inilah antara sebab saya suka Nutriwhite make up remover!


Berminat nak dapatkannya? Hubungi kami di talian 0128535689 untuk pesanan Nutriwhite make up remover.


Nak atasi kulit berminyak
Testimoni Nutriwhite make up remover





Harga yang sangat murah ...tak sampai RM100 pun termasuk penghantaran. Dapatkannya sebelum kehabisan. Penghantaran seluruh negara.


Inilah dia Nutriwhite make up remover !


Dapatkannya hari ini! Call 0128535689 untuk pesanan!




Euphoria Shaklee Malaysia

Euphoria Shaklee Malaysia