Shaklee ada bagi percutian domestik PERCUMA?

Alhamdulillah selepas anak murid saya balik, tiba-tiba bunyi hon....

Oh itu hon lori Gdex.... yes! pasti barang hadiah dari Shaklee detik hati saya!

Terus anak saya sambut kotak besar yang sampai itu....dan tanpa buang masa kami buka nak tengok hadiah Shaklee hantar!

Ya sebuah beg dan sehelai baju!

Ianya untuk National Convention atau nama lain percutian dalam negara yang Shaklee bagi untuk mereka yang layak.

Oleh kerana mak saya tak mahu ikut ke trip oversea Shaklee maka saya tukarkan point tersebut untuk percutian dalam negara. Dapatlah kami 5 tiket untuk percutian dalam negara. Tahun ni Shaklee bagi penginapan free di Palace of Golden Horses !

Siapa nak bagi kan? Dah nama free of charge...kenapa nak tolak kan?


Taraaaaaa.... ni la beg hadiah tahun ni.



Ni pula tag luggage kami untuk tahun ni!





Anda berminat nak join group kami?

Jangan malu untuk text kami 0128535689 untuk bersama mencapai impian!

Shaklee boleh bagi banyakkkkkk hadiah tau! Apa yang kita dapat adalah apa yang kita usahakan!



Nanti dapat lagi beg untuk international trip pulak! Dah ada beberapa jenis luggage kami dapat bila serius dalam Shaklee! Nak terus kumpul sebanyak yang boleh ! Just usaha Shaklee reward setanding dengan apa yang kita usahakan!

Catatan popular daripada blog ini

Cara menyimpan susu perahan

Kuasa 20 kali ganda lebih dari Vitamin C ?

Kurus dengan teh hijau!