Rabu, 4 Mac 2015

Basic H Shaklee : Bersihkan pakaian yang kena chewing gum dengan mudah!


Alamak! Baju terkena chewing gum!


Pernah terkena macam ni?

Shaklee BAsic H Miri

Siapa pun akan marah bila terkena chewing gum begini kan?

Biasanya kalau dah teruk kita buang aje baju atau seluar yang terkena kan?

Tahu tak Basic H Shaklee boleh bantu bersihkan baju atau seluar yang terkena chewing gum ini dengan sangat mudah! Hanya terbalikkan tempat yang terkena chewing gum dan curah Basic H dan gosokkan...chewing gum akan jatuh dengan sendirinya tanpa merosakkan baju!

Kami siap buat demo dalam kelas minggu lepas dan alhamdulillah permintaan ke atas basic H sangat la menggalakkan.
Shaklee Miri Sarawak


Memang sekarang orang kenal Basic H adalah pencuci mudah kasut sekolah atau kotoran daki pada baju kemeja tapi Basic H ni sebenarnya ada banyak kegunaan.

Semalam 2 botol dah jalan...alhamdulillah arini 6 botol lagi keluar.... Pada saya 1 rumah 1 botol pun sangat bagus at least emergency nak cuci kotoran degil sangat mudah dengan Basic H!


Berminat nak dapatkan 1?

Hubungi kami di talian di bawah!



Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan. COD Shaklee Miri Sarawak. Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian Shaklee [atau] pembelian produk Shaklee [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com Gmail : addinnasa[@]gmail.com 


♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛

 Salam sayang dari
 N2 @ Ibu Addinnasa