Rabu, 21 Januari 2015

Tak suka telan pil tapi sering keletihan?

Ada ramai sebenarnya yang tak suka telan pil walaupun supplement...alasannya sebab tak mahu bergantung. Tapi orang selalu lupa supplement berbeza dengan ubat.

Supplement adalah makanan tambahan yang biasanya diambil untuk memenuhi keperluan vitamin dan zat yang tidak dapat dipenuhi melalui pengambilan makanan harian kita.




Namun saya nak share kan sesuatu terutama mereka yang sering keletihan tetapi bermasalah nak telan pil atau vitamin yang memang membantu tubuh lebih bertenaga. Tahukah kalian patut cuba Cinch Tea Mix Shaklee!

Seriusly kawan saya amalkan 2 peket sehari dan beliau bukan sahaja bertenaga tapi paling best jadi slim! Masa Shaklee Wellness Fair di Labuan tempoh hari pun Nutritionist suggest pada mereka yang ada masalah lemak berlebihan amalkan Cinch ini kerana Cinch membantu menukar lemak menjadi muscle !

Menarik kan? Saya dah tengok kesan Cinch yang konsisten pada kawan-kawan saya.

Semalam 2 hari kepala rasa berat maybe tanda nak demam....saya telan juga Cinch Tea Mix untuk beri rasa tenaga. Alhamdulillah bila bertenaga banyak kerja boleh buat akhirnya tak jadi demam !

Seronok rasa! Memang malam saya amalkan 4 biji ostematrix Shaklee sebelum tidur dan alhamdulillah mudah bangun pagi. Cuma pengambilan Cinch Tea Mix buat saya bertenaga dan bersemangat. Takde la rasa lembik dan malas masa sakit kepala tadi ....hehehe. Serius saya suka Cinch Tea Mix untuk saya rasa lebih energetic.

Mak saya pun suka tau! Pengidap kencing manis seperti mak mudah rasa letih dan melepek aje sebelum ni. Tapi kini tak lagi sebab mak pun amalkan Cinch Tea Mix!

Berminat nak cuba? Hubungi kami di talian dibawah untuk konsultasi.



* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.

COD Shaklee Miri Sarawak.

 Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian Shaklee [atau] pembelian produk Shaklee [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com

 ♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛

 Salam sayang dari
 N2 @ Ibu Addinnasa