Selasa, 24 Jun 2014

Pegang 3 perkara untuk berjaya dalam Shaklee.

Ia bukanlah satu rahsia namun kadang-kadang bagus untuk dikongsikan agar mereka yang sedang berusaha akan terus berusaha dan berjaya sebagai juara!


1. Buat keputusan yang betul.

Shaklee Master Coordinator


2. Beri perhatian sepenuhnya.

Shaklee Master Coordinator


3. Berterusan walau apa jua halangan.

Shaklee Master Coordinator




Saya nak share juga komen seorang penulis di fb saya :




Shaklee Master Coordinator


. Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian Shaklee [atau] pembelian produk Shaklee [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com

 ♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛

 Salam sayang dari
 N2 @ Ibu Addinnasa

Khamis, 19 Jun 2014

Menikmati makanan dengan Phytocol-ST !

Dulu saya tengok orang makan keju, saya mesti teringat perkataan Kolestrol. Bila tengok orang makan kuah lemak, terus nampak perkataan kolestrol ! 


Kurangkan kolestrol

Tapi selepas dah kenal dan amalkan Phytocol-ST Shaklee, saya senyum aje sekarang sebab saya dah boleh makan keju dan seafood kegemaran saya dengan hati tenang !

Kami dah amalkan selama 1 minggu dan rasa tak sabar nak tengok result selepas amalkan 8 minggu.


Masih ingat Dr Bruce Daggy kata tak kisah nak makan sebelum makan atau selepas makan atau bersama makanan kerana pastinya ia lebih baik dari mereka yang tidak mengambil langsung Phytocol-ST Shaklee!

Dr Bruce Daggy ada maklumkan bahawa untuk mendapat kesan yang optimum pastikan makan secara berterusan dan dapatkan result selepas 8 minggu amalkan secara konsisten.

Kesan Sampingan Phytocol-ST Shaklee?

Selepas amalkan beberapa hari, memang dapat rasakan sistem pembuangan lebih lancar! Ada juga yang memberi feedback bahan buangan itu keluar bersama lendir minyak. Ini kerana kolestrol sebenar tidak diserap oleh usus.

Apa dia Phytocol-ST dan Testimoni Produk ini boleh baca sini : Phytocol-ST Shaklee.

Berminat nak buat pesanan ? ♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛




* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.
COD Shaklee Miri Sarawak. 
 Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian Shaklee [atau] pembelian produk Shaklee [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com

 ♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛

 Salam sayang dari
 N2 @ Ibu Addinnasa

Berhujung minggu dengan Shaklee di Kota Kinabalu Sabah!

Anda menetap di Sabah,  ingin menjadi ahli Shaklee dan ingin menjadikan ia satu bisnes family? Jom amik peluang ini pada hujung minggu ini di Kota Kinabalu! Kami akan berada di sana!

Shaklee Member

Baru bulan lepas kami ke Sabah bersama leader-leader dari Semenanjung dan Labuan. Minggu ini datang lagi ke Kota Kinabalu Sabah untuk Shaklee Motivation Rally 22 Jun 2014.


Kali ini kehadiran kami untuk meraikan recognition leader2 dari Labuan dan seluruh Sabah!

Jika anda selama ini berminat untuk menyertai Shaklee dan inginkan pertemuan 4 mata...apa kata kita jumpa Ahad ini?

Tarikh : 22 Jun 2014
Tempat : The Palace Hotel Kota Kinabalu Sabah
Masa : 3-5 pm [ pendaftaran mula jam 2].


Jika berminat nak jadi sebahagian dari keluarga Shaklee kami, boleh email atau call talian di bawah!

Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian Shaklee [atau] pembelian produk Shaklee [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com

 ♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛
 Salam sayang dari
 N2 @ Ibu Addinnasa

Rabu, 18 Jun 2014

Jangan salah langkah!

Alasan hanya untuk tutup kelemahan diri.



Kalau kita punya impian, pastikan kita sedar ianya adalah impian kita. Bukan impian mak, suami atau anak kita. Impian kita .....Maka kita yang perlu usaha ke arah impian.

Bila kita mula salahkah orang lain kerana gagal mencapai impian, sebenarnya kita terlupa siapakah pemilik utama impian tadi.

Ramai yang suka mengambil langkah singkat dengan menyalahkan orang lain tanpa sedar kesilapan pertama adalah diri sendiri kerana terperangkap dalam zon selesa.

Jutawan Shaklee

Tak salah bermimpi...dan untuk jadikan realiti bangunlah dan bangkitlah, usaha ke arah impian itu. Ia pasti boleh jadi kenyataan bila kita yakin dengan diri kita sendiri!


Selamat maju jaya!!!




 Salam sayang dari
 N2 @ Ibu Addinnasa

Ahad, 15 Jun 2014

Atasi kulit kering dengan Vitamin E ?

Selepas melalui beberapa kali kimoterapi dan radiasi, kulit beliau menjadi makin kering dan pecah [ rekahan kulit] yang sangat teruk.

Atasi kulit jerawat dan kulit kering.

Untuk hasil yang cepat beliau mengambil beberapa biji Vitamin E Complex Shaklee, pecahkan dan sapukan ke seluruh kulit yang rekah dan kering sangat itu.

Alhamdulillah selepas amalkan beberapa hari kulit beliau jadi normal semula. Lembab dan tidak menyakitkan berbanding masa kering sebelumnya.

Inilah kisah benar seorang cancer survivor yang saya temui baru-baru ini.
Walaupun waktu itu beliau dah stage 4 kini beliau sihat dan boleh berjalan keluar negara walau umur dah berusia.

Shaklee bukanlah penyembuh tetapi sebagai usaha kita mendapatkan kesihatan yang baik. Selainnya adalah hak ALLAH untuk memberi kesembuhan.


Testimoni sendiri Vitamin E Complex Shaklee:

Alhamdulillah memang saya dah amalkan Vitamin  E lama dah...terutama zaman menyusu Addin lagi. Paling saya suka ialah kerana sakit denyut di tempat ceaser dah tiada lagi.
Jika dulu kulit saya terlebih berminyak , tetapi selepas amalkan secara konsisten kulit saya bertambah sihat. Kalau ada tanda jerawat nak keluar, saya akan cepat - cepat picit dan sapukan sedikit dan bakinya saya telan. Akibatnya jerawat segan nak keluar!*



Apa yang best tentang Vitamin E  Complex Shaklee ?

1. Asli tanpa silika gel.
2. 400 i.u
3. d-alpha tocopherol yang aktif.

Berminat nak dapatkan vitamin ini? Boleh call saya di talian dibawah !



* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.
COD Shaklee Miri Sarawak.

 Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian Shaklee [atau] pembelian produk Shaklee [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78@yahoo.com
 Gmail : addinnasa@gmail.com

Konsultasi untuk customer Anakkuwiraku.com sahaja ya :)

 ♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛

 Salam sayang dari
 N2 @ Ibu Addinnasa

Khamis, 12 Jun 2014

Antara produk Shaklee paling banyak permintaan....

List Produk Shaklee Paling Laris - produk ini adalah antara yang mempunyai banyak permintaan dari customer kami ialah :-

Produk Shaklee Paling Laris

Biasanya ini stok untuk seminggu.... so jika berminat nak dapatkannya boleh hubungi kami :)

Jika berminat nak dapatkannya dari anakkuwiraku.com sila hubungi talian
Call : 0128535689


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.
COD Shaklee Miri Sarawak.
 Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian Shaklee [atau] pembelian produk Shaklee [atau] menjana pendapatan dengan Shaklee dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com

 ♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛
 Salam sayang dari
 N2 @ Ibu Addinnasa

Kami memilih untuk mengawal kolestrol dengan Shaklee Phytocol_ST!

Satay, nasi lemak, kuah kari, sambal kacang, rendang adalah makanan kegemaran ramai rakyat Malaysia. Apa kata sambil makan tanpa perlu kawalan kerana takut kolestrol naik kita amalkan Shaklee Phytocol-St ?




* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.
COD Shaklee Miri Sarawak.
 Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian Shaklee [atau] pembelian produk Shaklee [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
 Gmail : addinnasa[@]gmail.com

 ♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛
 Salam sayang dari
 N2 @ Ibu Addinnasa

Rabu, 11 Jun 2014

Shaklee sebagai satu kerjaya?

Walaupun saya berjaya mendapat Cemerlang dalam praktikal perguruan dan Cemerlang dalam KPLI saya tak bermakna saya terus meninggalkan kerjaya sebagai guru apabila sepenuh masa dengan Shaklee.

Saya masih menjadi guru dalam Shaklee kepada anak-anak Shaklee saya. Setiap minggu tak pernah lekang tanpa pertemuan dengan mereka.

Memang saya berhenti dalam kerjaya perguruan dengan Kementerian Pelajaran kerana tak sanggup bekerja hujung minggu tapi dengan Shaklee saya sanggup. Mengapa? Sebab saya travel sana sini, suami dan anak saya sentiasa di sisi. Keluarga didahulukan dalam segala aspek menjadi syarat utama mengapa saya berbisnes Shaklee.

Saya dan suami selesa bekerja dengan masa yang flexibel. Kami juga seperti orang lain yang bekerja sehingga hari ini kerana nak bantu lebih ramai orang sihat dan lebih ramai surirumah yang mempunyai pendapatan hebat dalam Shaklee.

Perjuangan yang takkan selesai selagi hayat dikandung badan .... dan alhamdulillah kami melihat ramai ahli dari organisasi kami yang menerima anugerah pada National Conference di Sunway Convention Centre. Kejayaan anda adalah kebanggaan kami.

Saya doakan moga tahun depan lebih ramai yang membuat pilihan hebat dalam hidup mereka.

Sesungguhnya niat utama kita bekerja untuk memenuhi keperluan makan minum anak dan memberi mereka kasih sayang serta keperluan rumahtangga. Namun ada sesetengah pekerjaan membuatkan kita terpaksa tinggalkan anak-anak pada pengasuh atau ahli keluarga sedangkan niat utama untuk memberi mereka yang terbaik. Dikala kita kata ia satu pengorbanan untuk membesarkan anak, hakikatnya kita telah mengorbankan satu hubungan ikatan kasih sayang dengan anak seterusnya hati kita juga yang terkorban bila anak besar dan tidak menghargai kita sebagai ibu dan ayah.


Shaklee satu kerjaya


Setiap kita punya pilihan dan setiap kita punya kunci kepada pintu itu....hanya dengan tindakan kunci itu perlu dimasukkan ke dalam tombol pintu barulah pintu kejayaan akan terbuka dengan luas.


video



Jumpa kita di puncak kejayaan!



 Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian Shaklee [atau] pembelian produk Shaklee [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com

 ♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛

 Salam sayang dari
 N2 @ Ibu Addinnasa

Khamis, 5 Jun 2014

Testimoni : Kolestrol Turun dengan SHAKLEE PHYTOCOL-ST !

Pelbagai produk yang terdapat di pasaran claim mereka produk yang membantu menurunkan kolestrol namun setakat mana kebenarannya?Shaklee mempunyai produk baru Shaklee Phytocol-ST dan sangat bagus untuk mengawal kolestrol!!!


Saya nak sharekan satu testimoni benar tentang produk terbaru yang akan dilancarkan pada Sabtu ini ialah Shaklee Phytocol-ST.

Shaklee Phytocol-ST

Sebelum amalkan Shaklee Phytocol-ST
Shaklee Phytocol-ST


Result selepas amalkan Shaklee Phytocol-ST


Shaklee Phytocol-ST
Anda mempunyai kolestrol yang tinggi dan ingin amalkan supplement yang mudah diamalkan bersama makanan kegemaran anda? Apa kata dapatkan Shaklee Phytocol-ST hari ini dari kami!

Pembelian produk ini sebanyak 6 unit akan mendapat
1) Keahlian Shaklee Percuma
2) Percuma 1 botol Shaklee Phytocol-ST !

Hanya pada 7 & 8 Jun 2014 ini!

Hubungi kami jika berminat nak dapatkan produk ini dan secara langsung dapat mengetahui cara menjana pendapatan dari rumah apabila anda menyertai kumpulan kami!


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.
COD Shaklee Miri Sarawak. 
 Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian Shaklee [atau] pembelian produk Shaklee [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com

 ♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛

 Salam sayang dari
 N2 @ Ibu Addinnasa

Selasa, 3 Jun 2014

Keahlian Shaklee Percuma !

Bagi anda yang minat business dan suka dengan kecantikan, apa kata join member Shaklee dengan team kami dan kita sama-sama berkembang!


Bulan ini ada promo best ! Dengan pembelian promo ini melayakkan anda mendapat KEAHLIAN SHAKLEE SECARA PERCUMA !

Shaklee Borneo


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.
COD Shaklee Miri Sarawak. 

 Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian Shaklee [atau] pembelian produk Shaklee [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com
 ♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛

 Salam sayang dari
 N2 @ Ibu Addinnasa

Isnin, 2 Jun 2014

Fokus pada yang betul !


Sampai bila nak hidup biasa -biasa dan merungut pada apa yang terjadi? Kita mampu mengubahnya. 

Shaklee Borneo


Nak berjaya fokus pada kekuatan dan jangan malas :)


Terus berjuang untuk menjadi orang yang luar biasa!


Agi idup agi ngelaban!





#ShakleeSarawak

♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛

 Salam sayang dari
 N2 @ Ibu Addinnasa

C- section - berdenyut di kawasan operate?

Kelahiran melalui operation bukan satu yang asing pada hari ini. Ada juga ibu yang suka dengan operasi c-section kerana lebih mudah cuma penjagaan yang sangat rapi diperlukan agar tiada masalah di masa hadapan.

Vitamin E Shaklee

Testimoni Sendiri

Anak pertama saya dilahirkan secara c-section kerana uri saya hampir tertanggal [ detached] dan baby hampir lemas. Maka terpaksa operate.
[ Mun orang Sarawak madah, tok sebab suka makan ikan parek masa pregnant...sik tauklah benar ke sik].

Selepas setahun operate saya masih rasa sakit berdenyut di kawasan perut bekas operate. Bila tanya mak saya, mak kata ia normal.

Memang tak selesa bila kerja berat sikit, perut akan rasa berdenyut especially tempat operate tu.

Memang benar penjagaan ibu yang melalui c section bukanlah mudah. Saya dah jumpa kes a customer [ ibu yang c -section] ada masalah yang kawasan itu bernanah, bengkak [ bentan] , jahitan dalam terbuka dan banyak lagi yang menakutkan.

Namun sebab saya amalkan vitamin jadi saya set dalam minda, kena jaga makan vitamin dengan konsisten.

Ditambah Doktor yang operate anak kedua saya sendiri mengakui bekas cantuman operate yang pertama sangat elok. So saya memang yakin dengan Shaklee.

Anak kedua tempat operate saya bengkak sekejap sebab Nasa lebih besar abangnya.

Namun sebab dengan Nasa saya nak cepat recover, vitamin set bersalin saya memang double dos. Nak cepat baik sebab nak kena jaga dua anak.

Alhamdulillah, dengan rezeki anak kedua kami mampu beli lebih vitamin maka saya fokus makan Vitamin E Shaklee. Masa anak kedua saya sangat konsisten makan vitamin termasuklah Vitamin E Shaklee selain ESP, Vitalea, B complex, Vitamin C, Zinc, Alfalfa dan Kalsium [ sekarang dah tukar nama Ostematrix].

Namun sangat berbeza hasilnya. Tak sampai setahun saya dapat rasa tiada lagi denyutan di kawasan c-section.

Lepas tu saya study tentang vitamin E dan hasilnya saya dapati ia sangat bagus untuk recover dari operation selain dari vitamin set C [ Vitalea, B complex, Vitamin C dan Zinc] kerana Vitamin E sangat bagus untuk mengelakkan apa jua pembentukan abnormal sel dan bagus untuk kelancaran saraf. Maka ia sangat sesuai untuk mereka yang melalui apa sahaja pembedahan untuk cepat recover.

Pada mereka yang sudah melalui operation namun terasa sakit berdenyut atau mereka yang bakal melalui operation, boleh cuba amalkan Vitamin E Shaklee. Ia mengandungi 400 iu dan paling utama ia adalah asli [ d-alpha tocopherol].

InsyaALLAH dalam next entry saya share kan  testimoni manfaat vitamin E lagi.

Nak dapatkan produk ini boleh hubungi kami di talian seperti tertera di bawah.



* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.
COD Shaklee Miri Sarawak. 
Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian Shaklee [atau] pembelian produk Shaklee [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com

 ♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛
 Salam sayang dari
 N2 @ Ibu Addinnasa