Jumaat, 12 Disember 2014

# Keunikkan Shaklee # Kolagen

#shaklee : Kolagen Shaklee, Anjal, Cerah dan Sihat selalu !

♥  Shaklee  

Kolagen Shaklee ada formula baru ? Hmmm pasti lebih mantap !

Dulu saya sendiri rasa macam tak serasi amik kolagen so suami aje makan sorang. Tapi jauh di sudut hati memang jeles sebab tengok kulit suami dah makin bersih, cerah dan paling kagum mula licin! Tak boleh jadi ni...

Pengambilan kolagen membantu mengurangkan parut jerawat seperti ini dengan pengambilan yang konsisten.

So bila ada kawan yang share cara dia makan kolagen Shaklee, saya pun cuba....

Amik segelas air sejuk dibancuhkan dengan 1 sudu setengah ESP + kolagen Shaklee. Hari pertama try minum, ok so far nampak serasi.

Kalau tak esoknya biasa mesti naik satu jerawat dan lama-lama frust juga. Tapi saya tak putus asa sebab orang yang senang putus asa ialah mereka yang selalu rugi...itu yang saya pegang dari dulu.

Bila tengok suami lebih konsisten dan dia sendiri akui tapak kakinya juga lembut berbanding dulu yang banyak kulitnya yang dulu banyak kerak kini dah kurang!

Lagi jeles bila baca text whatsapp kawan-kawan yang makan kolagen bagi tahu payudara makin anjal dan siap ada kena tukar saiz bra lagi....hmm sangat menarik!

Selepas saya cuba beberapa kali resepi tadi alhamdulillah memang dapat beza tiada lagi jerawat yang timbul.

Oh ya selepas makan dengan konsisten hari-hari dapat rasa badan lebih 'kejap' atau kata lain anjal. Perut pun tegang kata suami saya.

Tahu tak semasa di Maldives saya makan 2 peket kolagen Shaklee sehari sebab nak hilangkan sun burn cepat....hahaha. Dah mandi tak ingat dunia kat laut ...ditambah Maldives tu panas oooo.

So far memang best la....

Kadang-kadang bila makan tengahari awal, jam 2-3 petang saya bancuh ESP + Kolagen Shaklee + Cinch Tea ....bancuh dengan air sejuk! Memang sedap la!

-----------------------------------------------------------

Tidak dinafikan ramai aje wanita terutama isteri yang dah lebih 35 tahun nampak tua dari suami. Badan dah mula menggelebih kalau tak jaga makan, tak exercise, tak jaga pengambilan air.... namun ramai tak sedar sampai kena tegur baru tersentak dari lamunan.

Saya masih ingat dengan seorang wanita yang membayar sekotak kolagen berharga RM600 lebih di sebuah farmasi. Ini bermakna kecantikan itu mahal sebenarnya :)


Berminat nak dapatkan promo kolagen Shaklee? Lepas ni Shaklee Kolagen mungkin tiada dalam pasaran antara 9-12 bulan dari sekarang kerana menunggu untuk pendaftaran dengan formula baru!

Beli 3 FREE 1 so kalau nak makan sebulan perlu dapatkan stok promo ini bersamaan dengan 6 set!
Paling untung 6 kotak percuma tu.... siapa yang tak amik peluang ni sangat la rugi. Promo habis 31/12 ni ya!

Stok Shaklee di Miri



♥  Shaklee  


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.

COD Shaklee Miri Sarawak. 

 Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian Shaklee [atau] pembelian produk Shaklee [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui

Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com

Gmail : addinnasa[@]gmail.com

 ♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛

 Salam sayang dari

 N2 @ Ibu Addinnasa

Euphoria Shaklee Malaysia

Euphoria Shaklee Malaysia