Sedap bila bancuh dengan madu lebah!

Madu lebah dari pokok ketapang? Suami terus google tunjukkan betapa tingginya pokok ketapang! Mak ai memang tinggi.

Cara minum vivix

So harga yang dijual itu berbaloilah dengan usaha mereka yang panjat pokok nak dapatkan madu lebah tu.

Kenapa tiba-tiba nak beli madu lebah?


Sebab Abah Addinnasa teringin nak minum Vivix dengan madu lebah. Selama ni bancuh dengan air sejuk aje.
Memang ada sikit madu kat rumah, tapi mungkin dah lama sangat...tu yang tak minum yang itu.

Selain itu saya suka bila dapat bancuh Cinch Energy Tea Mix dengan madu lebah! Tambah pulak ais ketul dalam tu. Serius sedap sangat!



Semalam sampai dari Kuching jam 5 petang...malam pula ada kelas Health and Wellness Talk tajuk Diabetes. Ikut penat memang terasa penat tapi sebab dah janji dengan anak-anak di Miri akan hadir so kuatkan semangat juga. So balik rumah, saya terus bancuh Cinch Energy  Tea Mix dengan madu lebah yang abah Addinnasa beli kat Kuching, letak ais ketul dan terus minum!

Fuhhhhh sangat sedap!

Terus bertenaga! Tak de rasa lemah dan letih2 badan. Siap bancuh untuk mak juga supaya mak pun sihat ceria ke kelas.

Best jugalah bila ada madu baru ni....fresh! Lebih bersemangat minum Vivix dan Cinch Energy Tea Mix!

Abah Addinnasa pula bancuh Vivix dengan madu lebah yang baru dibelinya. Saya akan cuba lepas ni. Nanti kita update macam mana feel dia.....




* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration.

These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.

COD Shaklee Miri Sarawak.

 Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian Shaklee [atau] pembelian produk Shaklee [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com

 ♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛

 Salam sayang dari
 N2 @ Ibu Addinnasa

Catatan Popular