Mengapa saya enjoy dengan Shaklee?

Orang tanya mengapa jatuh cinta pada si dia? Adakah kerana matanya kah? Mulutnya kah? Wajahnya kah? Peribadinya kah? So balik pada apa yang kita terpikat.


Pengedar Sah Shaklee Miri

Sama dengan Shaklee. Kalau orang tanya apa yang buat saya sentiasa enjoy dengan Shaklee?

Saya dan suami dah makan berbelas tahun jadi bayangkan betapa seronoknya kami lalui pelbagai testimoni diri sendiri dengan produk Shaklee.

Kalau dulu muka berjerawat kini alhamdulillah.

Kalau dulu tak boleh makan seafood sekarang alhamdulillah puas makan udang, ketam, kerang dan macam2 makanan laut.

Kalau dulu hidup biasa aje, dengan Shaklee dapat travel banyak tempat dalam Malaysia untuk training malah berpeluang bercuti luar negara dengan hasil duit Shaklee.

Dulu suami saya kena kerja nak sara kami sekeluarga sampai kena tinggalkan kami kerana kerja laut, sekarang alhamdulillah kami sama2 bekerjasama dalam Shaklee bantu lebih ramai orang sihat dan berjaya dalam Shaklee.

Semuanya best ke? Memang ada cabaran. Bukan semudah yang disangka. Namun kami usaha melaluinya dan paksa diri berdikari untuk maju ke hadapan.

Kesulitan dan cabaran tetap ada tapi telanlah...terutama cabaran nak lahirkan usahawan yang berdikari dan berdaya maju.

Suami selalu cakap cabaran tu macam penjaga gol ...mana best kalau main bola takde penjaga gol kan? Kalau main sorang-sorang apa bestnya? Baik tak perlu main. Tak enjoy pun.

Lauk kita makan pun ada rasa masam, masin dan manis...baru la ada nikmat makan kan?


Kata orang kalau kita dok fikir benda yang susah, perkara menyakitkan hati, atau cabaran...sudahnya kita terperangkap dalam kegelapan. Buntu dan tak nampak jalan. So ianya adalah sia-sia.

Baik kita fikir yang best, impian yang menyeronokkan dan jangan biarkan cabaran itu merosakkan angan-angan kita.

Tiada yang mustahil bila kita mahu!



 Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian Shaklee [atau] pembelian produk Shaklee [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com

 ♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛

 Salam sayang dari
 N2 @ Ibu Addinnasa

Catatan Popular