Shaklee International Convention - Long Beach 2014

Ladang bila diusahakan akan memberikan hasil namun kena sabar dan terus mengusahakannya.


Itulah yang saya andaikan bila saya buat bisnes Shaklee ini. Dah berbelas tahun kami amalkan produk ini, kami amalkan dengan konsisten dan kami terus sharing dan berkongsi kebaikan produk Shaklee dengan mereka yang memerlukan. Alhamdulillah ramai yang mengenali produk ini.

Dulu saya buat nak bantu orang lain sihat dan nak bantu ekonomi keluarga. Lepas tu saya buka minda lebih sikit nak bantu ramai orang terutama para isteri ada side income walau duduk di rumah. Alhamdulillah Allah bantu sehingga ia berkembang.

Maka pada awal penglibatan saya tak pernah pun nak target percutian dengan Shaklee kecuali saya memang tanam impian nak dapatkan Umrah melalui Shaklee.

Saya yakin sahabat saya Doktor Siti Munirah akan ingat cerita 11 tahun dahulu masa saya mula kenalkan Shaklee pada beliau, saya selalu sebut saya doa sangat nak ke umrah melalui Shaklee.

Alhamdulillah sebenarnya kalau ikutkan layak, lama dah boleh pergi. Namun masa tu dapat 1 tiket sahaja. So saya tak tergamak nak pergi tanpa suami malah suami pun tak mahu pergi tanpa saya. Maka kami memilih untuk local convention sahaja.

Bila dapat 2 tiket pula masa tu dah beranak...tak sampai hati nak tinggal anak. Dah niat nak buat Shaklee demi anak, maka rasa tak sampai hati nak tinggal anak. Maka amik sahaja trip percutian domestik.

Namun alhamdulillah tahun 2012 barulah layak dapat 4 tiket untuk international maka saya memilih untuk menunaikan Umrah. Umrah - Istanbul adalah trip pertama kami dengan Shaklee. Syukur sangat sebab kami satu keluarga dijemput menjadi tetamu ALLAH pada tahun itu. Tahun berikutnya alhamdulillah masih ada rezeki kami ALLAH izinkan kami mendapatkan 4 tiket Umrah - Dubai. Alhamdulillah tahun ketiga ini kami memilih untuk melihat HQ Shaklee di US dan Shaklee menyediakan percutian hebat di Long Beach dan California.

Pengedar Sah Shaklee Miri

Pengedar Sah Shaklee Miri

Pengedar Sah Shaklee Miri

Pengedar Sah Shaklee Miri

Norita Shaklee


Satu yang menarik tentang Shaklee, syarikat membenarkan kita membawa pasangan, anak dan mak ayah untuk mengikut convention @ percutian ini dengan syarat mememuhi kelayakan yang ditetapkan. Bertambah menarik apabila beg untuk pergi bercuti juga disediakan ! So tahun ni tahun ketiga kami menerima beg travel yang besar! Selain itu Shaklee juga menyediakan duit poket jika makanan tidak disediakan.

Inilah keunikan Shaklee yang membuatkan kami sekeluarga sentiasa merasa excitement bila berkongsi cerita dengan orang lain.

Anda nak sertai kami? Bagi yang dah lama jadi pengguna kini nak jadi pengedar aktif? Jika dahulu anda berdaftar dengan kami, jangan malu-malu untuk nyatakan hasrat anda dan kami akan usaha bantu anda merasai apa yang kami dah dapat dengan Shaklee InsyaALLAH.

Jom kita ke Italy next year ! Moga ALLAH jemput kami menunaikan ke umrah bersama seluruh ahli keluarga sekali lagi tahun depan sepertimana permulaan 2014 insyaALLAH.



Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.
COD Shaklee Miri Sarawak.

 Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian Shaklee [atau] pembelian produk Shaklee [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com
 ♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛

 Salam sayang dari
 N2 @ Ibu Addinnasa

Catatan popular daripada blog ini

Cara menyimpan susu perahan

Kuasa 20 kali ganda lebih dari Vitamin C ?

Kurus dengan teh hijau!