Sabtu, 30 Ogos 2014

Bila suami belikan hadiah kat Toy's r us!

Semalam entah macam mana mula cerita Addin dan Nasa teringat yang Abah belum berikan mereka hadiah harijadi.

So abah pun bawa kami semua masuk Toy's r us mana tahu ada mainan yang Addin dan Nasa berkenan!


First time dalam hidup saya abah Addinnasa belikan saya satu benda yang menyeronokkan!
Nak lagi best sayang saya ni yang pilih dan tanya saya nam tak? Rezeki jangan ditolak geng! So saya dengan tersengih2 angguk tanda mahu!



Mungkin ramai aje yang dah pernah buat... Tapi untuk saya baru pertama kali ya ia sangat menyeronokkan!

Buang masa ? Mana ada! Setiap kita perlu masa untuk berasa seronok dan enjoy! So pada saya dalam anak2 sibuk dengan mainan, saya pun ada mainan saya sendiri!

Ha dah siap satu!

Addin pun berminat nak layan buat...bagilah dia peluang meng kreatif kan diri !

Petang ni ada Program Shaklee Effect 3R di KK.... So nanti saya update lagi ya!

Euphoria Shaklee Malaysia

Euphoria Shaklee Malaysia