Ahad, 13 Julai 2014

# Cawangan Shaklee # Pengedar Sah Shaklee

Mengapa Shaklee jadi pilihan?

Perniagaan adalah pilihan keluarga saya. Arwah abah besarkan kami hasil dari perniagaan yang dijalankan termasuklah berniaga kedai makan. Kini kami dengan business Shaklee pula :)


Sejak zaman Universiti saya suka join direct selling dan MLM. Pada saya kongsikan produk yang kita rasa baik untuk orang lain adalah satu cara mudah nak bantu orang dapat info.

Namun sejak saya join Shaklee, banyak yang berubah. Saya study betul2 marketing plan dan produk dia saya amalkan dengan konsisten.

Orang mula tegur kenapa saya sentiasa nampak energetic, so saya share apa yang saya amalkan. Kawan-kawan rapat tahu saya selalu tak dapat datang tutorial sebab migrain pun tegur saya nampak sihat dan jarang tak datang kelas.

Perubahan itu yang buatkan ramai orang sekeliling saya tertarik untuk mencuba Shaklee. Selain itu saya ke kampung-kampung [ rumah kawan] buat mini party sharing pasal Shaklee. Penat? Mana ada seronok berjalan dan seronok jumpa orang. Mereka ni tak pernah dengar nama Shaklee pun.

Sehingga hari ini kami memang travel sana sini buat sharing dan kelas Shaklee. Itulah keseronokkan yang kami alami dengan Shaklee. Saya suka share kan kebaikan produk Shaklee. Saya suka ramai orang sihat, ramai orang cantik dan ramai orang yang berkeyakinan pada diri mereka setelah amalkan produk ini.

Namun cabaran sentiasa ada. Macam main bola. Mana best kalau main bola tapi tak de pasukan lawankan? Mana best kalau main bola tak de penjaga gol.

So Shaklee ini sentiasa ada cabarannya dengan isu yang tak pernah habis. Isu halal haram. Isu Israel. Isu MLM. Selama lebih 15 tahun kami dalam Shaklee, perkara ini akan berulang-ulang macam roda.

Pernah ada yang tanya kenapa Shaklee? Kenapa bukan syarikat A or syarikat B atau syarikat C?

Jawapan saya senang aje,
Shaklee Sarawak

1. Produknya selamat, berkesan dan sentiasa mesra alam.
2. Syarikat yang kukuh dan pentingkan R&D.
3. Bayaran bonus pada semua SID dengan sistem yang adil.


Seterusnya ialah saya pegang pada pepatah ini :

Hikmah adalah barang tercicir orang mukmin. Siapa yang menemuinya maka dia berhak ke atasnya.

Shaklee tidak menyumbang kepada Isreal. Mungkin ada pengedar yang sumbang tapi bukan dari Syarikat Shaklee sendiri.

Shaklee produknya diyakini halal dan selamat. 

Selama lebih 15 tahun amalkan, alhamdulillah kami dah lihat ramai orang sihat dengan izin ALLAH. Malah lebih hebat mereka juga telah membangunkan ekonomi keluarga mereka.

Berminat nak sertai Shaklee? Jom daftar hari ini. Anda layak menerima banyak benefit menjadi ahli Shaklee selain 3C yang ditawarkan  ialah Tunai, Kereta dan Percutian.

Maklumat lanjut boleh hubungi kami di talian di bawah !


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.
COD Shaklee Miri Sarawak.

 Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian Shaklee [atau] pembelian produk Shaklee [atau] menjana pendapatan dengan Shaklee dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com

 ♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛

 Salam sayang dari
 N2 @ Ibu Addinnasa

Euphoria Shaklee Malaysia

Euphoria Shaklee Malaysia