Shaklee Performance Drink : Sesuai untuk traveller?

Pernah dengar tak Shaklee Performance Drink? Ia adalah satu-satunya minuman isotonik yang saya kenal tanpa karbonat iaitu tidak bergas. Salah satu fungsinya ialah untuk pastikan kestabilan ion dalam badan dan mencegah dehidrasi.

Performance Drink Shaklee

Dulu kami minum Shaklee Performance  Drink bila dah sampai hotel ....sebab semuanya dalam beg yang disimpan dalam luggage.

So baru-baru ni memandangkan kami travel lama dan masa yang panjang, saya decide masukkan sikit dalam botol kosong dan letak dalam handbag.

Memang mudah! Jumpa kedai jual air minuman [ drinking water or mineral water ] memang saya beli dan saya tuangkan sikit Shaklee Performance Drink dalam tu...seterusnya goncang-goncang bagi larut terus minum bersama anak-anak.

Mudah! Tak de alasan anak tak cukup air.

Maklumlah bila kami start travel atas jemputan seminar or perjumpaan ...anak-anak memang kurang minum air. Kalau di rumah pun jenuh remind mereka minum setiap sejam supaya badan cukup air.

Sebenarnya punca utama anak-anak sakit ialah kurang minum air. Ditambah kalau duduk hotel dengan aircond sepanjang masa akan buat badan kita kering dan akhirnya anak mudah demam.

Performance Drink Shaklee



Ramai kawan saya beli Shaklee Performance Drink tapi tak minum...simpan dalam fridge berkurun tak kurang juga yang beli tak minum akhirnya expired. Sayangnya ....

So ada botol vitamin yang kosong tu isikan performance dan letak dalam handbag. Senang nak travel dan bagi anak minum.

Satu sebab anak-anak ni bila leka bermain, mereka lupa yang mereka dahaga mahupun lapar. Jadi kini saya happy bawa Shaklee Performance Drink ke mana-mana.

Tadi sampainya jek airport Miri, saya terus beli air mineral dan tuangkan sedikit Shaklee Performance Drink larutkan dalam air dan beri pada 2 anak saya untuk minum. Tak perlu bancuh pekat-pekat tau...just sedikit sahaja. Sangat menjimatkan.

Sangat mudah! Jom beri anak-anak minuman sihat!

Sila klik lebih info tentang Shaklee Performance Drink.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan. COD Shaklee Miri.
 Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian [atau] pembelian produk [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com
 ♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛

 Salam sayang dari
 N2 @ Ibu Addinnasa

Catatan popular daripada blog ini

Cara menyimpan susu perahan

Kuasa 20 kali ganda lebih dari Vitamin C ?

Kurus dengan teh hijau!