Shaklee Cinch Energy Tea Mix: Sesuai untuk kurangkan mengantuk waktu bekerja?

Dah mula menambah satu lagi jenis supplement Shaklee yang best untuk di minum. Rasa teh aje iaitu Shaklee Cinch Energy Tea Mix !

Saya mula teruja nak amalkan bukan untuk kurus ...tapi bila Pija [ kawan akrab] adik ipar saya bagi tahu beliau amalkan minum Shaklee Cinch Energy  Tea Mix sebelum memulakan perjalanan jauh supaya tak mengantuk.

So saya kata, why not saya cuba sebab dah ada testimoni kata bagus so tak salah mencuba.

Pernah tengok tak produk tu?

Tea kurus


Mengapa ia bagus untuk mereka yang berdiet?

Kalau perasan orang berdiet ni makanannya berkurang so adakala ia akan buatkan badan jadi letih dan tak bersemangat. Ditambah kalau lepas makan tengahari...masa makan kita panas, masuk pejabat kena aircond so mulalah mata jadi mata ikan ....kuyu dan mood pun ke laut.

So bila Pija kata ia bagus saya jadi teruja nak cuba.

Saya dah mula bawak dalam beg vitamin kami. Kami memang travel dengan beg vitamin yang bertimbun sebab biasa travel anak-anak perlu makan vitamin sama biasalah kalau dah tidur dalam aircond hotel.

So baru-baru ni di on the way ke Pontianak kami singgah Kuching dan saya mula bancuhkan Shaklee Cinch Energy Tea Mix ni dalam air mineral macam saya bancuh air Shaklee Performance Drink untuk anak. Tapi saya buat untuk saya dan suami aje.

Memang dapat rasa la bertenaga. Dah nama untuk energy kan.

Cinch Shaklee


Ada yang buat guna air sejuk dan letak sikit gula untuk rasa. Tapi saya minum begitu tanpa gula. Rasa dia macam kita minum teh cuma pastinya yang ni formula supaya kita bertenaga.

Ia bukan teh detox yang buat kita cirit birit tau...jangan salah faham pula.

Sekarang saya lebih yakin la nak cerita tentang produk ni. Kena rasai sendiri dulu baru boleh share.

So pada anda yang kerja pejabat dan biasa dengan aircond dan mudah mengantuk, bagus cuba amalkan ni. Percayalah tak rugi pun demi untuk kesihatan sendiri dan membantu mood yang baik masa bekerja!


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan. COD Shaklee Miri. Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian [atau] pembelian produk [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com

 ♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛

 Salam sayang dari
 N2 @ Ibu Addinnasa

Catatan popular daripada blog ini

Cara menyimpan susu perahan

Kuasa 20 kali ganda lebih dari Vitamin C ?

Kurus dengan teh hijau!