Pengedar Shaklee Miri : Resepi ESP yang anak saya suka !

Saya tak boleh bau susu. ESP ni bau apa? 


Ini antara soalan biasa bakal customer saya tanya.

Soya Shaklee tiada bau susu sebab ia bukan bahan tenusu. Ia diperbuat dari soya asli yang tidak diubah genetiknya.

Pelik tak rasanya?
Ini soalan seterusnya yang memang popular.

Dah nama soya rasa pastinya rasa soya.

Satu jaminan yang boleh saya beri, tekstur soya serbuk Shaklee memang sangat halus dan rasanya sedap.

Dulu saya minum bancuh gitu aje. Sedap sangat. Minum bancuh dengan air sejuk.

Tapi selepas ada anak, saya suka minum dibancuh dengan Meal Shake dan Performance drink Shaklee.

Macam mana sukatan?

Sediakan air sejuk 250-200 ml.
Satu sudu besar ESP
Satu sudu besar Meal Shake
Satu sudu besar Performance drink.

Kalau bagus ada shaker.

Shaklee Borneo

Nak lebih sedap letak beberapa kiub ais. Serius sedap. Rasa ala-ala vitagen pun ada. Jom cuba!



* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Penghantaran produk Shaklee ke seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.
COD Shaklee Miri.
 Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian [atau] pembelian produk [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
 Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
 Gmail : addinnasa[@]gmail.com

 ♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛

 Salam sayang dari
 N2 @ Ibu Addinnasa

Catatan Popular