Jantung saya nak tercabut !

Masih ingat kat Maktab dulu, kerana dah tak buat tuition dari rumah, saya cuba dapatkan part time jon as Tutor untuk OUM [ Open Universiti].

Pergilah interview dengan penuh semangat.

Setibanya saya di tempat temuduga, jantung saya bagai nak tercabut!!!!!!




Nak tahu kenapa?

Sebab orang yang memang sentiasa buat saya sedih, menangis dan sentiasa menyindir saya di Maktab ada kat situ!

Beliau juga menghantar anaknya untuk temuduga.

Huaaa.....masa tu saya tak mengharap sangat nak dapat. Sebab hilang semangat bila terlihat kereta  hamba ALLAH  ini.

Masih ingat saya pernah balik dengan keadaan menangis dari maktab sambil driving. Balik lepas kena marah!
Semasa berhenti di traffic light simpang nak balik rumah, sebenarnya saya berselisih dengan suami saya yang juga berada bertentang dengan  kereta saya. Namun sebab hati bersedih dan mata berair mana lah nampak semua tu.

Itu cerita dulu....cari kerja sebab nak bantu suami support belanja rumahtangga.

Namun saya bersyukur saya ditemukan dengan dia [ hamba Allah ini]. Mengenali beliau membuatkan saya belajar menjadi diri saya sekarang. Terima kasih puan. Saya sangat bersyukur kerana saya menjadi diri saya sekarang yang lebih kuat dan berani.

**************************************************

Tapi kini semuanya lain! Saya masih mengajar dan kini saya boleh lakukannya di rumah sambil anak baring atas riba. Sambil temankan suami di rumah.

Anak murid saya banyak di seberang laut dan kini dengan internet dunia menjadi tanpa sempadan.

Tiada yang mustahil.

Hebatnya dalam begitu, 2 orang baru mendaftar ahli hari ini dengan 200 uv! Sahabat baik saya yang kini dah capai rank Sr Supervisor dah berjaya buat sales RM3 ribu dalam masa 3 hari !

Semuanya tiada yang mustahil. Anda mahu ubah nasib anda? Jom sertai group kami!

Saya dan suami sedia membantu anda! Paling utama anda MAHU ubah nasib anda!

. Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian [atau] pembelian produk [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
 Gmail : addinnasa[@]gmail.com

 ♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛

 Salam sayang dari
 N2 @ Ibu Addinnasa

Catatan Popular