Rabu, 24 April 2013

Nutriferon untuk perlindungan sel!

'Sesuatu yang berlaku itu akan membuka pintu hikmah bila kita terus bertawakal pada ALLAH.'


Inilah yang saya lihat bilamana diuji dengan anak tidak sihat. Ditambah cuaca Miri yang panasnya tidak menentu.

Baru-baru ini anak saya alergik sesuatu. Saya cuba amalkan tips arwah abah iaitu cara lama untuk memudahkan anak sembuh. Malas nak ke doktor sebab pada saya ia alergik yang tidak berapa teruk.

Saya cuba amik satu sachet Nutriferon dan bancuhkan bersama ESP dan Performance drink. Bila alergik saya seboleh-bolehnya cuba elakkan bagi minum susu kerana kandungan laktose dan khuatir ekzema datang menyinggah.
Nutriferon Shaklee

Alhamdulillah ia surut. Memang ketara. Petang saya berikan minum air kelapa, tawarkan semula darahnya.

Baru saya tahu mengapa orang tua kata air kelapa ni tak bagus kecuali demam panas itupun sebab nak buang panas dalam. Air kelapa ini berfungsi menuetralkan darah jadi pengambilan yang kerap boleh menyebabkan kita mudah sakit disebabkan banyak vitamin atau zat dalam badan telah disingkir keluar.

Malam sebelum tidur saya berikan lagi satu sachet dengan bancuhan ESP dan Performance drink.

Mengapa ESP? ESP adalah untuk pembinaan sel baru dan membaik pulih sel lama yang rosak. Ditambah ia perlu untuk meningkatkan imun sistem. Performance drink pula penting demi membantu menstabilkan bendalir dalam badan. Ditambah cuaca yang panas jika kurang air akan menyebabkan kita mudah jatuh sakit.

Alhamdulillah selepas 3 hari alergiknya beransur baik. Namun saya tak hantar Nasa ke sekolah kerana hendak pastikan kulitnya benar2 telah sihat semula.

Di saat ini, syukurnya Nutriferon berkotak-kotak di rumah. Memang rasa seronok sangat bila saya cuba ubah minda kami sekeluarga, no more antibiotic.

Bila dah sihat, saya cuba berikan mereka selang sehari. Dah memadai sebagai imun booster untuk mereka.

Alhamdulillah Addin pun nampak elok. Tiada lagi bersih pagi-pagi. Masalah ekzemanya pun dah beransur baik.

Syukur. Ada hikmahnya segala yang terjadi.

Sebelum ini kami memang usaha guna supplement cuma sebab Nutriferon sebelum ini dikatakan tidak pernah diuji untuk kanak-kanak bawah 12 tahun maka sebab itu saya sendiri tak usaha nak beri. Tetapi pada masa diperlukan alhamdulillah ilham dari ALLAH itu datang.

Sesungguhnya segalanya datang dari ALLAH dan kembali jua kepada ALLAH.

Syukur ditemukan dengan Shaklee. Lebih syukur mak saya pun suka makan Nutriferon.

Anda berminat nak dapatkan untuk anak ataupun diri sendiri? Jom dapatkannya bulan ini dengan promo hebat Percuma 1 dengan pembelian 6 kotak. Apa kata kita share ngan kawan-kawan atau adik beradik? Dapatlah harga best bila dikongsi!

Promo tamat 30 April, so apa kata kita sediakan payung sebelum hujan. Sekurang-kurangnya masa diperlukan kita dah ada sekotak di rumah!

Apapun ia hanya part of usaha, dalam mencari kesihatan perlu gabungan usaha dan tawakal supaya pintu hikmah mudah terbuka.




* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Penghantaran Shaklee Miri, Sarawak, Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.

 Untuk maklumat lanjut untuk keahlian / pembelian produk atau jana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com
 Call/Whatsapp : 012-853-5689

 Salam sayang dari
 N @ Ibu Addinnasa

Khamis, 18 April 2013

Mudahnya menjemput rezeki.


"Dan Dia memberinya rezeki dari arah yang tidak disangka-sangkanya. Dan sesiapa bertawakal kepada Allah, nescaya Allah akan mencukupkan (keperluan) nya.  Sesungguhnya Allah melaksanakan urusan-Nya. Sesungguhnya, Allah telah mengadakan ketentuan bagi setiap sesuatu. (Ath-Thalaq 65:3).


Rezeki besar

Konsep rezeki ini amat luas.

Dalam skop kecil , kebanyakan hanya melihat dalam bentuk duit semata-mata. Hakikatnya rezeki itu amat luas. Kasih sayang, keselamatan, ketenangan, kesihatan dan banyak nikmat yang ALLAH beri sehingga tidak terhitung banyaknya.

Arwah abah saya suka beri ayat ini pada saya ;

Siapakah orangnya yang mahu memberikan pinjaman kepada Allah, sebagai pinjaman yang baik (ikhlas) supaya Allah melipat-gandakan balasannya? Dan (selain itu) dia akan beroleh pahala yang besar!



Kami bukan dari keluarga senang. Namun alhamdulillah semuanya mencukupi. Sehinggalah abah meninggal dunia, saya dapat melihat keajaiban rezeki dengan amalan-amalan yang abah selalu ajar dan amal. Saya suka cara abah menjemput rezeki untuk besarkan kami.

Pernah satu ketika, ada seorang yang memakai baju yang lusuh meminta sedekah, abah terus hulurkan duit dalam poketnya.

Selepas itu abah kata, walaupun duit itu adalah yang terakhir tapi beliau yakin ALLAH akan menggantikannya. Beliau sering mengingatkan saya bahawa yang datang meminta sedekah itu hakikatnya jelmaan makhluk yang ALLAH ciptakan untuk menguji hati kita sama ada kita nak beri atau tidak.

Memang nampak ketara, bengkel kereta abah penuh dengan kereta-kereta pelanggan yang minta abah baiki.

Memang saya suka melihat perbuatan abah untuk menjemput rezeki membesarkan kami adik beradik.

Saya dibesarkan dalam dunia meniaga. Saya seronok melihat cara abah menjemput rezeki.

Abah kata dalam dunia ada dua jenis golongan ; golongan pertama mereka yang terpaksa mengejar rezeki iaitu yang mencari dunia.

Golongan kedua; mereka yang menjemput rezeki dan dunia sentiasa mengejarnya.

Kedua-dua berbeza penghayatannya.

Untuk golongan yang pertama, mereka ini pasti penat dan adakala terusik jiwa dengan ujian-ujian dunia. Dalam kehebatan pangkat dan duit yang dikejar, kesihatan terganggu, barang jualan rosak, jiwa kacau dan bergolak disebabkan mengejar rezeki sehingga adakala alpa dengan apa yang ALLAH tekankan dalam AL Quran iaitu meniaga dengan jujur dan adil. Kealpaan mengejar dunia membuatkan segelintir itu sanggup melanggar apa yang disarankan dalam Al Quran dan sunnah.


Golongan kedua pula uniknya rezeki sentiasa mengejarnya dan menjadikan ia lebih dekat pada ALLAH.

Benarlah kata-kata petikan dalam buku " Mudahnya menjemput rezeki"

Dalam kita berusaha hakikatnya rezeki itu datang dari ALLAH jua.

Dunia akhir zaman ini lagi hebat cabarannya.


Namun perkongsian dari buku " Mudahnya menjemput rezeki" alhamdulillah sangat memberi kesan kepada ramai sahabat seperjuangan saya.

Antara tajuk yang dikupas ialah mudahnya menjemput rezeki dengan beberapa amalan yang memang ditekankan dari zaman Rasullah s.a.w lagi.



Jom kita sama-sama menjemput rezeki dalam kehidupan seharian. Amalan ini bukan sahaja bagus untuk ahli perniagaan tetapi juga untuk mereka yang bekerja makan gaji.


Sebab seperti yang saya tekankan rezeki itu bukan hanya duit tetapi banyak nikmat-nikmat ALLAH. Nikmat ini adakala tidak disedari oleh makhluk sehinggalah ia ditarik balik sehingga mengundang tekanan dalam hidup. Wallahu alam.



 Salam sayang dari N @ Ibu Addinnasa

Ahad, 14 April 2013

Mengapa saya pilih biz Shaklee?


" Saya join biz A sebab boleh melancong" kata kawan saya Liza [ bukan nama sebenar]. " You tak minat melancong?" tanya beliau pada saya lagi. Saya belum bersedia nak jawab cuma senyuman saje yang saya berikan.



Bagi yang tidak pernah mengetahui tentang biz Shaklee, saya nak share sedikit tentang biz ini.

Ia menawarkan 3 C pada semua pengedar yang benar-benar usaha untuk berjaya dalam biz ini.

3 C yang dimaksudkan ialah

Cash [ Wang tunai]

Semua produk belian akan mendapat point belian. Umumnya semua orang tahu. Point ini kemudiannya apabila telah cukup sebulan [ belian dalam bulan yang sama] akan dikira. Jika layak menerima bonus, bulan berikutnya akan menerima bonus mengikut jumlah belian atau jumlah bonus terkumpul tadi. Bonus dibayar dalam bentuk wang.



Car [ Kereta ] 

Syarikat tak beri kereta ya ...cuma jika pemimpin pengedar itu layak dan telah menepati syarat yang ditetapkan oleh syarikat dengan mengikuti program yang disediakan, syarikat akan membayar bonus yang dipanggil bonus kereta. Bonus kereta ini pula tak semestinya untuk beli kereta jika kita dah punya kereta elok, duit itu boleh digunakan untuk simpanan atau pembelian rumah. Bonus kereta ini pula jumlahnya bergantung pada sales bulanan kita.


Convention [ Percutian]

Percutian yang ditawarkan juga merangkumi 3 jenis percutian.

1. Domestik atau di dalam negara.

2. Luar Negara - tempat adalah berbeza setiap tahun.

3. Umrah - bagi pemimpin yang muslim.


Ia juga ada syarat yang perlu ditepati dan ada garis panduan yang disediakan untuk kita mengambil peluang ini.


Umrah Turki 2012 dengan Shaklee.

Alhamdulillah ramai kawan-kawan saya termasuk kami menikmati bonus 3 C ini. So jangan kata biz Shaklee ini tak unik. Setiap biz saya yakin ada keunikan masing-masing.

Tahun ini alhamdulillah ramai ahli kumpulan saya yang akan menyertai Umrah Dubai , Trip ke London Paris serta tidak kurang yang dapat mengikuti percutian domestik.

So bagi anda yang punya semangat yang kental, jiwa yang bersemangat dan energetik, apa kata sertai kami bersama mencapai impian.

Tiada jalan mudah untuk berjaya selain usaha, usaha dan usaha. Namun setiap orang berpeluang mencapai bonus yang syarikat tawarkan apabila serius menjalankan biz ini.

Namun pada saya paling seronok bila punya duit untuk bawa mak, adik beradik bercuti bersama.
Bawa mak dan adik-adik bercuti; naik yatch pusing pulau kat Langkawi.


Jika berminat boleh pm/ call atau whatsapp kami.


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Penghantaran Shaklee Miri, Sarawak, Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.

 Untuk maklumat lanjut untuk keahlian / pembelian produk atau jana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com
 Call/Whatsapp : 012-853-5689


 Salam sayang dari

 N @ Ibu Addinnasa

Sabtu, 13 April 2013

Buat duit dari rumah


'Jangan nangis, ibu nak pergi kerja sayang' kataku pada anak kecilku di depan pintu taskanya.
Ya ALLAH berat mata memandang berat lagi bahu yang memikul. Ibu kalau ada kerja lain yang boleh buat dari rumah, pasti ibu takkan tinggalkan adik di taska sayang.


Buat duit

Inilah keluhan ibu biasa yang bekerjaya. Dalam kerelaan terselit rasa keterpaksaan kerana meninggalkan si anak di taska. Saya juga pernah melalui perkara ini dahulu.

Dalam melangkah kaki ke tempat kerja, hati masih merintih sayu mengenangkan episod yang perlu dilalui setiap hari bekerja. Belum masuk lagi hari terpaksa outstation. Bertambah parah bila suami turut outstation maka si kecil ditinggalkan di taska atau di rumah ahli keluarga terdekat.

Alhamdulillah selepas mengenali Shaklee saya usahakan untuk menjadikannya biznes online. Saya nekad untuk menjadikan biz ini dari rumah sahaja. Tak perlu nak meeting setiap hari atau minggu. Semuanya guna online.

Tiada yang mustahil sebab dengan internet duni menjadi tanpa sempadan.

Tak perlu menjual? Hakikatnya pertukaran barang dengan duit kan dipanggil jualan. Cuma ia tidak menekan pembeli. Menulis di blog sebagai satu perkongsian ilmu tentang manfaat produk. Jika ada yang berminat dan berkenan di hati maka boleh membuat pesanan dari kami. Syukurnya syarikat ini menyediakan penghantaran produk pada seluruh Malaysia. Ia sangat-sangat membantu.

Kini dah 6 tahun saya buat Shaklee secara online. Alhamdulillah ia bantu saya menjana pendapatan hanya dari rumah. Dapatlah cover gaji cikgu maka secara langsung dapat saya berikan duit bulan-bulan pada mak seperti masa kerja makan gaji dulu.

Dah menjadi trend kini ibu-ibu mahu bekerja dari rumah. Dapat urus anak , suami dan keluarga.

Saya yakin menjadi impian ramai para ibu hari ini untuk bekerja dari rumah. Jom mulakan hari ini untuk dapatkan hasilnya lagi 1 atau mungkin 2 atau mungkin 3 tahun akan datang. Bertindaklah untuk merealisasikan impian anda!



* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Penghantaran Shaklee Miri, Sarawak, Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.

 Untuk maklumat lanjut untuk keahlian / pembelian produk atau jana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui

 Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com
 Call/Whatsapp : 012-853-5689


 Salam sayang dari

 N @ Ibu Addinnasa

Nutriferon pengganti Vitamin C

Vitamin C belum ada dalam pasaran Malaysia. Tapi nasib juga ada Nutriferon.

Anakkuwiraku Nutriferon

Alhamdulillah sambutan yang sangat menggalakkan. Saya menerima whatsapp dan sms untuk order produk ini. Ia sungguh menggembirakan hati saya apabila Vitamin C ada penggantinya dan kita masih mampu usaha untuk kekalkan imun sistem pada tahap optimum.


Antara penulisan atau entry yang pernah saya tulis mengenai Nutriferon sebelum ini....

Sila KLIK LABEL Nutriferon.


Nak order, boleh email/ whatsapp. Jangan malu-malu :)


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Penghantaran Shaklee Miri, Sarawak, Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.

 Untuk maklumat lanjut untuk keahlian / pembelian produk atau jana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui

Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
 Gmail : addinnasa[@]gmail.com
 Call/Whatsapp : 012-853-5689


 Salam sayang dari

 N @ Ibu Addinnasa

Rabu, 10 April 2013

Latest : Pengedar Sah Shaklee Anda


Pengedar Shaklee Anda :

Labuan
Siti Aisah  017-6477837

Sarawak
Gwendoline 013-8298863
Norita Idris 012-8535689
Zeliha 013-8397679
Nor Baini Mohd Noor  019-9868585
Aishah 019-8276207
Suhaila 012-8528013
Wan Nurul Hawa 017-2595032
Nuraini Ekul 010-5983925
Ashudi 013-8103445
Farhana Abdullah 010-7942058



Sabah
Wan Khairunnisa  013-9215443
Azimah 019-8672645



Pulau Pinang
Nadia Khamis  012-3975808
Umi Nadrah   013-4502520
Norhafizoh 019-4701710


Perak
Nur Adha Mansor 019-7987970
Husna 013- 5000655
Norhafiza 012-5816681

Perlis
Marlina 019-5756160

Kedah
Nurul Azrina Binti Sa’ayah  019- 9654291
Umi Nadrah 013-4502520


Negeri Sembilan
Erma Mustapha 013-3526977


Kelantan
Norlina  019-9151307
Rabiah Abd Wahab  019-9273454
Suhada 012-5997527


Terengganu
Siti Asmah Mustafa  013-9361126
Suaida Mohamad 013-9236617

Pahang
Hatini Mustafa  019-9667905
Suzana 019-9543506
Norlida Kamaruzzaman 012-3767589
Zarina  012-9375381


Johor
Nor Hasmah Yahaya 012-6538729
Norazlina Mohd Idris 012-9944503
Nor Hafizah Abdulllah013-7710152
Nor Azrinna Palil 012-6816979
Jainah 014-8687811
Khairul Bariyah 013-7669176
Noor Azliza 012-9510436


Melaka
Shahrunnisak 019-7360788
Rafidah Samsuddin 019-3652473


Selangor dan Kuala Lumpur
Norhaliza Mohd Yusof 019-2286584
Muliaty 019-3160078
Yusrina Hata 019-2712601
Jannatul Fadilah 012-6790484
Nur Hidayu 019-3789778
Norliza Mokhtar 016-4219053
Norizan Ali 012-2767170
Siti Nusrat Raihan 017-2549388
Noor Ezyma 012-2273297
Surani 013-9293747
Aeidah Amrun 019-3439341
Kamaruzaman 019-3581825
Norshaharizan 012-3032216
Habibah 013-3382428
Dr Norhayati 013-6769392
Dr Siti Munirah
Zakiah 0194211129
Siti Natasha Nordin 012-9334940
Anizah 0192387395
Nahdatul Ashikin 013-3398418
Noordina Kholin 019-3083754



Putrajaya
Rafidah 013-2079588
Lyn 017-2217253
Nurulhuda 019-7480695
Aini Hayati Luey 012-2897359

Berminat sertai kami? Sila hubungi 
Email : nnorita78@yahoo.com
sms/ whatsapp : 012-8535689

Testimoni Shaklee Nutriferon

Dulu sering sakit atau selsema di pagi hari sehingga jam 10 pagi. Tapi semenjak amalkan Nutriferon, alhamdulillah saya perasan tiada lagi selsema. - Inilah testimoni dari kawan saya apabila suaminya kini tiada lagi alahan sejuk waktu pagi.

Apa sebenarnya Nutriferon ini?

Nutriferon adalah supplement yang unik dari Shaklee dan tidak terdapat dari mana-mana syarikat lain. Ia adalah makanan khas untuk interferon iaitu sel antibodi dalam tubuh kita. Ia secara langsung membantu sistem imun bertambah baik dan menjadikan perisai tubuh kita lebih kuat.

Ada golongan yang terpaksa bergantung dengan ubat dan antibiotik namun akhirnya mengalami sakit lain akibat kesinambungan terlalu bergantung pada ubat tadi.

Jikalau mereka dapat mencuba Nutriferon dan nikmati perbezaannya, saya yakin mereka pasti jatuh cinta.

Adakah kanak-kanak sesuai untuk amalkan produk ini?

Jujurnya produk ini tidak diuji pada kanak-kanak bawah 12 tahun. Saya sendiri pernah beri pada anak saya masa mereka sorang 6 tahun dan sorang 2 tahun. Apa yang saya dapati mereka mengalami ulser dan demam.

Namun sebagai ibu, hati ibu mana yang sanggup melihat anaknya sakit malah doktor sering menyogokkan dengan antibiotik walhal saya tahu ia tak bagus untuk buah pinggang.
Setiap hari saya berdoa pada ALLAH, tunjukkan saya penawar untuk atasi ekzema anak saya.

Berpunca apabila Nasa mendapat jangkitan pada gusinya dan ada nanah, doktor memberi antibiotik lagi. Saya tak tahan dengan dunia ubat. Pada saya secara peribadi ia boleh melembapkan otak kemudian hari.

Maka saya dan suami dah sepakat nak beri Nutriferon tetapi kali ini kami nekad nak bancuh dengan Performance drink agar tiada lagi ulser atau demam selepas amalkan Nutriferon.

Alhamdulillah selepas 2-3 hari Nasa mengadu tiada lagi sakit gigi atau merasa gusinya bengkak seperti sebelum ini. MasyaALLAH gembira hati saya.

Secara kebetulan seorang kawan saya whatsapp saya berikan pengalaman anaknya amalkan Nutriferon. Ia membuatkan saya teruja untuk berikan pada Addin dan Nasa ditambah mereka ada ekzema.

Testimoni Anakkuwiraku.Com


Ia adalah supplement untuk boost immune sistem. Alhamdulillah kami sekeluarga amalkan setiap hari dibancuh bersama ESP, Performance Drink, Meal Shake dan minum satu sekeluarga.


Bagi anda yang bertanya mengenai Vitamin C, buat masa ini belum ada update dari syarikat. Namun jangan bersedih, kini boleh dapatkan Nutriferon sebagai booster imun sistem yang pastinya lebih baik!  Jom dapatkannya!

Jika berminat nak dapatkan produk ini beserta konsultasi, hubungi kami hari ini :)



* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


 Penghantaran Shaklee Miri, Sarawak, Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.

 Untuk maklumat lanjut untuk keahlian / pembelian produk atau jana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com
 Call/Whatsapp : 012-853-5689


 Salam sayang dari Ibu Addinnasa

Ahad, 7 April 2013

Nutriferon Shaklee - interferon meningkat tubuh sihat

Dulu kulit anak saya selalu keluar bulat-bulat tanda awal ekzema. Merah dan adakala ia mengganggu emosi si kecil apabila ia merengsakan. Dah puas makan macam-macam vitamin, ia hanya reda seketika.

Shaklee Nutriferon


Bermula dengan satu tompok bulat dan ia nampak merah keradangan yang tak menentu. Saya perasan ia boleh merebak bila anak mula menggaru. Jika dibiar ia boleh berlarutan dan merebak dengan lebih banyak.

Pernah saya bawa anak ke klinik kulit. Dr Pakar Kulit kata ia antara jenis ekzema di kalangan anak-anak.

Memang tidak dinafikan ia banyak berpunca dari genetik [ ini kerana saya sendiri adalah masalah allergik manakala suami ada resdung]. Namun saya tetap berdoa dan usaha semoga ALLAH temukan saya dengan pemakanan yang sesuai untuk anak saya.

Sebelum ini saya pernah mencuba Nutriferon untuk anak. Mungkin kerana kurang air maka ia tak memberi kesan yang optimum.

Namun saya tidak berputus asa. Alhamdulillah kini mereka dah serasi dengan Nutriferon bila saya dah jumpa cara yang sesuai untuk anak saya. Saya bancuhkan sebotol air [ 500 ml] dengan 1-3 sudu air performance drink dan ditambah sepeket Nutriferon. Sebotol air ini biasa saya berikan mereka minum secara berkongsi.

Alhamdulillah memang nampak manfaat Nutriferon ini pada kesihatan anak-anak kami.
Ini kerana Nutriferon membantu meningkatkan penghasilan interferon di dalam tubuh dan secara langsung ia membantu meningkatkan sistem imun tubuh kita.

Sempena bulan ini, Shaklee [M] menawarkan pembelian 6 kotak Nutriferon akan menerima 1 kotak secara PERCUMA.
Boost immune system

Jika berminat mendapatkannya boleh sms atau email pada kami untuk membantu anda mendapatkan produk ini pada harga yang berpatutan.

Jemput baca entry2 kami sebelum ini mengenai Nutriferon.

Nutriferon untuk mereka yang kerap sakit.

dan banyak lagi di sini NUTRIFERON SHAKLEE 


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 Penghantaran Shaklee Miri, Sarawak, Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.

 Untuk maklumat lanjut untuk keahlian / pembelian produk atau jana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
 Gmail : addinnasa[@]gmail.com
 Call/Whatsapp : 012-853-5689

 Salam sayang dari Ibu Addinnasa

Isnin, 1 April 2013

Shaklee Nutriferon tingkatkan sistem antibodi

 Sabtu 2 minggu lepas semasa shopping di Parkson, kedengaran seorang sales girl yang batuk tak berhenti. Dia batuk teruk tak berhenti henti. Kesian saya lihat. Saya hulurkan 2 peket Nutriferon dari dalam handbag saya pada dia. Terus saya minta dia minum bersama air. Alhamdulillah reda dari batuk yang sangat teruk sebentar tadi.


Menjadi kebiasaan saya bawa 3-4 sachet dalam handbag supaya bila ia diperlukan saya akan dapat beri secara terus untuk mencuba.

Alhamdulillah sudah masuk April 2013. Maknanya sudah 1/4 kita berada di tahun 2013 ini. Berita gembira yang saya terima ialah apabila bulan April 2013 adalah bulan Nutriferon.

Shaklee menawarkan pembelian 6 kotak Nutriferon melayakkan kita mendapat 1 kotak PERCUMA. Jika anda bukan ahli, pembelian promo ini melayakkan anda menerima keahlian Shaklee secara PERCUMA ditambah penghantaran percuma!!!


Banyakkan tawaran menarik yang diterima?

Sebagai ahli sudah pasti kami mendapat manfaat yang banyak. Ini kerana pembelian 6 kotak Nutriferon melayakkan kami mendapat bonus tunai dari syarikat. Anda juga boleh dapatkannya sekiranya berminat untuk mendapatkan tawaran ini.

Ianya hanya diberi setahun sekali sahaja offer best sebegini. Kalau tak ambil memang rugi.

6 kotak terlalu banyak?

Kita boleh beli 6 kotak untuk stok 6 bulan atau dapatkan 5 lagi kawan yang berminat nak beli Nutriferon juga. Maka kita akan dapat menjadi member Shaklee secara percuma ditambah sekotak lagi free untuk kita.

Jom dapatkannya hari ini sebelum terlambat!

Oh ya siapa yang perlukan Nutriferon?

1. Ibu yang menyusu.*

2. Wanita dan lelaki yang mahukan kesihatan yang hebat.*

3. Mereka yang sering sakit dan sakit yang berulang2 seperti selsema, demam dan batuk.*

4. Mereka yang aktif.*

5. Mereka yang terdedah kepada bahan radioaktif seperti yang bekerja dilaut [ oil and gas]*

6. Mereka yang suka kecantikan dan awet muda.*


Jemput baca :

Pentingnya Nutriferon

Nutriferon untuk mereka yang kerap sakit.

Testimoni Nutriferon

Nutriferon breakthrough immune system

Perlu ke ada perisai?

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Penghantaran Shaklee Miri, Sarawak, Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.

 Untuk maklumat lanjut untuk keahlian / pembelian produk atau jana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com
 Call/Whatsapp : 012-853-5689

 Salam sayang dari Ibu Addinnasa