Rabu, 25 September 2013

# Diariku # Keunikkan Shaklee

Shaklee dan Percutian 5 Bintang

Bukan hanya bonus duit yang kami terima tetapi juga insentif kereta dan percutian PERCUMA !!!


Kami baru balik dari Kota Kinabalu. Percutian yang ditaja sepenuhnya oleh Shaklee termasuklah tiket penerbangan.

Sebelum bertolak lagi kami dah menerima baju dan beg seorang satu. Memandangkan kami layak dapat 4 tiket percutian, maka 4 beg disediakan buat kami sekeluarga.

Trip Shaklee

Eh bukan ke dah dapat bercuti baru ni ke Umrah - Dubai? Ya memang Shaklee ada tawarkan dua tempat iaitu satu antarabangsa dan satu domestik. Kalau cukup point, dua-dua boleh pergi.

Best kan?

So apa yang best sepanjang bercuti di KK?

Setibanya di KK kami disambut oleh Mr Victor Lim iaitu GM Shaklee Msia bersama kumpulan music dan alunan muzik tradisional Sabah. Kami dikalungkan bersama kalungan manik yang unik bertulisan "Shaklee".

Selepas itu kami menaiki bas mewah ke Restoran Sri Melaka untuk makan tenghari. Selepas itu kami dibawa ke Muzium dan Pasar Filipin untuk aktiviti membeli belah.
Sebaik sahaja check in hotel, saya terus tidur mengenangkan sakit kepala yang amat....tanda memula nak demam dah datang.

Rezeki dapat bilik family suite yang sangat besar. Selesa untuk kami 4 beranak beradu.

Trip Shaklee

Trip Shaklee

Malam tu makan malam Shaklee bawak ke Restoran Seafood yang paling sedap dan surely mahal... tapi sebab saya tak larat bangun, maka kami makan order bilik aje. [ Ni sendiri bayar la....hehehe].

Saya perlukan rehat sebab esok nak join aktiviti di Pulau Manukan.

Day 2 :

Selepas breakfast kami bertolak ke Jeti [ belakang hotel] naik bot ke Pulau Manukan. Lebih kurang 20 minit naik bot ke sana.

Shaklee Trip
Bergambar dengan Freddie dan Presiden Shaklee Mr Bradford.

Sampai ke Pulau Manukan kami dibahagikan kepada 2 kumpulan. Satu kumpulan main telematch dan satu lagi main air. So saya dan suami join aktiviti air dulu. Sempatlah merasa apa itu banana boat....terbalik dalam air. Memang best !

Selepas itu kami balik ke Pulau untuk join telematch pulak. Tau tak apa bestnya hadiah telematch? Group yang menang akan dapat hadiah ' Jalan dalam Air sedalam 3 meter' !!!

Memang target nak menang dan syukur saya dan suami dapat SATU TEAM !!!

Syukur pada ALLAH !!!! Team kami MENANG!

So seramai 10 orang kami ke dibawa ke tengah laut untuk melihat ikan dan batu karang hidup !!
Memang hadiah paling best sepanjang trip bercuti ini !!!

Shaklee Trip

Dalam jam 4 lebih balik terus ke hotel. Rehat dan bersedia untuk dinner malam ni pula.
Tema dinner ialah 70 an. Hmm last minute prepare maka kebaya aje lah saya pakai :)






Ops ia bukan dinner aje tau. Ada pulak aktiviti yang best ! Bercouple. Kutip buah pakai mulut dan telinga. Memang kelakar !!! Dari aktiviti tu dapatlah hadiah ' Voucer RM100' Rezeki jugak ! Sapa nak bagi kan?


Ya Allah memang best....dan saya yakin anak2 bisnes yang join pun akan merasa seronok sangat.

Jika anda berminat jom sertai kami !








Penghantaran Seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan. COD Shaklee Miri.
 Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian [atau] pembelian produk [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com

♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛


 Salam sayang dari

 N @ Ibu Addinnasa

Euphoria Shaklee Malaysia

Euphoria Shaklee Malaysia