Rabu, 28 Ogos 2013

Miri Shaklee BOM

Ogos 28, 2013 0 Comments

Shaklee tiada branch di Miri tetapi tidak menjadikan ia satu alasan komuniti di sini tidak berusaha mengembangkan Shaklee di sini.

Shaklee Sarawak

Alhamdulillah perjumpaan ringkas telah berlangsung di Dynasty Miri. Bagi yang ingin melihat agenda boleh layari web Tuan Taqiuddin [ one of the event organizer] DI SINI. 

Berita Baik !!!

Shaklee akan menganjurkan BOM [ Business Opportunity Meeting] September pada 8 haribulan iaitu Ahad. InsyaALLAH bertempat di salah satu hotel di Miri dan akan dimaklumkan lagi sebaik sahaja pengesahan hotel diterima.

Antara agenda menarik yang akan di kongsi pastinya mengenali latar berlakang syarikat, tawaran pernaiagaan yang menarik, pengetahuan tentang produk iaitu ESP [ best tau ada home party!!] dan testimonial dari rakan bisnes malah dari pengguna sendiri.

Siapa yang boleh sertai program ini?

Sesiapa sahaja yang berminat , kami mengalu-alukan kehadiran kalian semoga majlis berlangsung dengan lebih meriah.
Berminat boleh hubungi kami seperti di bawah.

Jumpa di sana !!!



* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Penghantaran Seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.

 COD Shaklee Miri.

Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian [atau] pembelian produk [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui

Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com

 ♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛

 Salam sayang dari

 N @ Ibu Addinnasa

Isnin, 26 Ogos 2013

Kenapa Nutriferon itu penting?

Ogos 26, 2013 0 Comments

Pernah tak terfikir mengapa rumah ada disarankan pasang alarm? Pastinya secara lojik akal ia untuk alertkan kita kehadiran tetamu yang cuba mencerobohi rumah kita. Tanpa alarm, kita mungkin tak sedar akan kemasukan pencuri dalam rumah kita.

Shaklee Miri

Samalah dengan badan kita, kita perlu alarm supaya bila ada penyakit datang antibodi kita peka dan terus menyediakan perisai yang perlu.


Maka dalam badan, sel alarm ini dikenali sebagai interferon. Interferon adalah alarm dalam badan kita yang berfungsi untuk memastikan antibodi terus bersedia apabila tubuh diserang penyakit.

Namun interferon ini jika berkurang dalam badan, adalah ibarat alarm yang rosak...mungkin berbunyi namun tetap tidak disedari oleh tuan rumah iaitu antibodi tubuh maka perisai yang kuat tidak dapat dibina.

Oleh itu pengambilan Nutriferon sangat membantu menghasilkan sel inteferon yang diperlukan oleh tubuh untuk alertkan sistem antibodi tubuh kita.

Shaklee Miri

Semalam kelas di Dynasty bila Miss Olivia dari Shaklee terangkan kepada kami yang hadir tentang Nutriferon dan setiap yang hadir dapat rasa macam mana Nutriferon itu.

Alhamdulillah memang kami sekeluarga menjadikan amalan dan Nasa adalah anak yang paling kuat makan Nutriferon. Cuma bila nak bagi anak-anak makan, pastikan mereka minum cukup air.
Nanti saya sharekan testimony Nutriferon dari kawan-kawan saya.

Untuk maklumat lebih lanjut boleh KLIK SINI


 * These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 Penghantaran Seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.
 COD Shaklee Miri.
 Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian [atau] pembelian produk [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com

 ♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛


 Salam sayang dari

 N @ Ibu Addinnasa

Sabtu, 24 Ogos 2013

Pengedar Sah Shaklee Miri, Sarawak, Labuan dan Sabah

Ogos 24, 2013 0 Comments

Sekali sakala best juak kelakar Sarawak ...walaupun mek orang dah diam sitok lebih 10 tahun tapi anak2 mek cuma kelakar Sarawak di sekolah dengan kawan sidak. Addin malu mau kelakar Sarawak ngan ibunya. Tapi nak Nasa memang pandey kelakar dan sik segan mau kelakar ngan ibunya.

Miri Shaklee Independent Distributor
Kelas weekdays selepas raya....



Minggu pertama balit Miri  lepas raya tok  memang mek sibuk. Setiap hari mek polah kelas. Belajar pasal internet dan product knowledge ngan sidak ahli baru. Memang lelah tapi its fun.

Tok sebenarnya entry latihan dengan sidak yang sik dapat agak kelas waktu hari kerja. So weekend sidak terpaksalah berkorban masa datang rumah mek orang belajar. Tok la muka2 sidak yang comel sedang belajar polah blog.


Borneo Shaklee Independent Distributor

Kelas macam tok biasa 1 jam -1 jam setengah jak. Sik lama. At least sidak sentiasa up to date ngan subjek or topik baru.

Mun kitaorang mau join boleh jak, call or whatsapp mek ikut no tel dibah.


Entry yang berkaitan untuk kitaorang mencari Pengedar Sah Shaklee Miri : Klik Sini

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Penghantaran Seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.
COD Shaklee Miri.

Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian [atau] pembelian produk [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui

Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com

 ♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛


 Salam sayang dari N @ Ibu Addinnasa

Khamis, 22 Ogos 2013

Testimoni Nutriferon Shaklee - tiada lagi asma

Ogos 22, 2013 0 Comments
Selagi tak kena tak tahu.....


Sebenarnya setiap pengalaman itu memberikan ilmu baru.


Dulu saya cuba beri anak saya Nutriferon. Selepas beberapa hari mereka dapat ulser penuh dalam mulut. Sejak tu serik nak cuba walhal beri kat mereka sikit takat jamah.


Tapi selepas Addin dan Nasa kena allergik, may be musim panas dan ada terkena mana-mana tempat kotor terutama di padang sekolah. Bila doktor beri kami antibiotik, saya dan abah Addinnasa nekad taknak beri. Waktu tu terfikir Nutriferon. Kenapa taknak beri Nutriferon yang sah-sah vitamin.


So saya dan suami nekad taknak beri antibiotik. Kami beri Addin dan Nasa makan Nutriferon 2-3 peket sehari as booster untuk imun. Alhamdulillah dalam 3 hari sangat memberansangkan!!!

Sejak dari itu, saya berani beri pada anak saya vitamin ni malah menjadikan kewajipan mereka amalkan setiap hari.

Dulu memang saya baca ada artikel dari sumber yang tidak diketahui, mengatakan Nutriferon untuk 12 tahun ke atas tetapi yang buat saya berani mencuba adalah apabila ada seorang customer datang ke rumah mencari Nutriferon dan menceritakan pengalaman anak buahnya yang sembuh dari radang peparu selepas amalkan Nutriferon, masyaALLAH kuasa Allah juga ia berlaku.


Ini saya nak share kan satu lagi testimoni Nutriferon Shaklee :


So bagi anak yang ada masalah yang sama, why not cuba? Terutama kalau selalu sakit dan bergantung dengan ubat tak elok juga. So better tukar kepada vitamin.

Jemput baca MORE ENTRY ON NUTRIFERON



* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Penghantaran Seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.
COD Shaklee Miri. Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian [atau] pembelian produk [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com

 ♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛

 Salam sayang dari
 N @ Ibu Addinnasa

Rabu, 21 Ogos 2013

Magnet Rezeki - menarik banyak rezeki.

Ogos 21, 2013 0 Comments

"Macam-mana dah usaha tapi tak nampak bayang nak berjaya pun !" Keluhan mereka yang bersangka mereka banyak usaha.



Magnet Rezeki

Tahukah kita dalam berusaha secara fizikal kita juga perlu usaha menjadi magnet rezeki?

Magnet rezeki? Ia pastinya menjadi tanda tanya mereka yang baru berjinak-jinak dengan dunia bisnes. Sebab jika makan gaji, memang dah pasti duit masuk setiap bulan.

Berbeza dengan mereka yang berusaha berniaga, mencari sesuap nasi dengan usaha berniaga.

Kata guru saya, bila berniaga usahalah menjadi magnet rezeki.

Bagaimana nak menjadi magnet rezeki?

Dekati CEO bisnes iaitu ALLAH s.w.t. Dia yang Maha Kaya dan Maha Pemberi.

Beberapa hukum langit perlu dipatuhi disamping mempunyai sifat hunudzon iaitu bersangka baik pada ALLAH.

Antara yang disarankanlah ialah

#2 bersedekah

#1 buat baik pada ibu bapa.

--------------------------------------------------------------------------

Saya yakin semua orang mampu buat sedekah malah sanggup berikat perut untuk menunjukkan dia seorang pemurah dengan belanja kawan makan dan sebagainya. Namun kita kena faham, sedekah utama adalah pada yang layak menerima sedekah iaitu 7 asnaf yang dinyatakan dalam Al Quran.

Saya yakin semua orang berusaha menjadi anak yang baik, yang mematuhi dan menghormati ibu bapa namun hanya segelintir yang berusaha memberi atau menyampaikan hajat orang tuanya. Ada antara kita yang beri duit belanja bila ada lebihan...walau hakikatnya takkan miskin atau susah bila selepas memberi duit berbaki RM300. Sesungguhnya ALLAH jua yang menjaga segala pintu rezeki.

Sesungguhnya ALLAH mempunyai perbendaharaan yang sangat hebat dan tidak terjangkau oleh akal.
Namun sayangnya hanya segelintir yang yakin dengan perkara ini.

Maka apa kata kita usaha menjadi magnet rezeki dengan mengamalkan perkara-perkara berikut :


  • Menjaga solat wajib dengan baik.
  • Usaha menggembirakan ibu dan ayah dan menjaga kebajikan mereka.
  • Solat sunat [ Dhuha dan Tahajud]
  • Istighfar
  • Zikrullah 
  • Selawat ke atas nabi
  • Sedekah
  • Bersangka baik dengan ALLAH setiap masa.

Amalan2 ini perlu dilakukan dengan istiqamah dan tidak boleh hari ini usaha , esok dah tinggal. Ia ibarat simpanan. 

Semoga kita sama-sama usaha menjadi magnet rezeki :) dan moga rezeki yang kita perolehi diberkati.

Ya Allah, berkatilah semua guru-guruku. Kasihilah mereka dan rahmatilah mereka. Sesungguhnya dengan izinMu atas ilmu yang mereka turunkan, kami berada di sini pada hari ini.
Terima kasih ya Allah kerana memilih kami untuk menerima ilmuMu dikalangan hamba-hambaMu.






 Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian [atau] pembelian produk [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com
 ♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛

 Salam sayang dari
 N @ Ibu Addinnasa

Selasa, 20 Ogos 2013

Shaklee Independent Distributor Miri- Euphoria Borneo Team

Ogos 20, 2013 0 Comments

Alhamdulillah kini Shaklee semakin berkembang di Borneo. Siapa sangka makin ramai distributor baru yang join Euphoria Borneo Team [ EBT] kami. 


Pengedar Sah Shaklee Miri


Saya mengalu-alukan ahli baru yang baru sahaja sertai Euphoria Borneo Team. Memang selepas raya sms/ whatsapp malah pm di fb sungguh memberansangkan. Ditambah kami berpeluang menemui beberapa pengedar Shaklee Kuching baru-baru ini sebelum ke meneruskan perjalanan ke Pontianak.

Tak sabar nak buat planning mega bagi Euphoria Borneo Team. Walaupun dah 12 tahun saya di Sarawak alhamdulillah baru kini ramai yang terbuka hati untuk menyertai team kami. Syukur pada ALLAH berkat sabar kami selama ini.

Kami masih mencari mereka yang berminat untuk menyertai team Euphoria Borneo Team Shaklee bersama kami. Kriteria yang perlu ada adalah

1. Semangat ingin berjaya sehingga ke puncak.
2. Komited walaupun hanya part time.
3. Sifat ingin tahu dan ingin belajar perkara baru.
4. Rajin
5. Berdikari
6. Berani

Jika anda mempunyai kriteria tersebut, kami mengalu-alukan penyertaan kalian.

Sementara itu, bagi yang berminat dapatkan produk Shaklee di Miri boleh dapatkan dari :


1. Kak Suhaila 012-8528013

2. Gwendolin 013-8298863

3. Farhana Abdullah 010-7942058

4. Ishah 019-8276207

5. Jamilah Jamel 016-6822055

6. Kak Fatmawati 013-8409647

7. Zaihan Zakaria 012-9397193

8. Kak Missiah 016-8538256

9. Kak Dayang Siti Nilam 019-4893501

10. Wan Nurul Hawa 017-2595032

11. Zeliha Roshida 013-8397679

12. Noraini Ekul 010-5983925

13. Fatmawati 013-8409647

14. Salfiah Zaidi 014-3988385

15. Cikgu Dewi 010-7799654

16. Norpadilah 012-7654399

17. Rosnani 016-8695389





* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Penghantaran Seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan. COD Shaklee Miri.

Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian [atau] pembelian produk [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui

Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com

 ♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛


 Salam sayang dari N @ Ibu Addinnasa

Jumaat, 16 Ogos 2013

Main Futsal selepas amalkan Advanced Joint Health Tablet Shaklee

Ogos 16, 2013 0 Comments

Biasa dengar orang sakit lutut atau tendon terkoyak sebab bersukan. Ia adalah perkara biasa bagi atlet. Namun tak kurang juga orang muda atau tua yang ada masalah kecairan sendi yang makin berkurang.

Advanced Joint Health Shaklee

Kawan opis suami saya ada masalah lutut. Mmg ketara sebab selepas berbual lama beliau terpaksa betulkan posisi bila beliau berdiri 
untuk mengelakkan rasa lenguh. So suami saya sarankan amik Ajht dan ostematrix.

Lebih terkejut slps sebulan, beliau repeat order!

Apa kata beliau?

"Dulu nak main badminton terasa sakitnya lutut tapi selepas makan 2 vitamin ni, bukan sahaja main badminton tapi sekarang dah boleh main futsal dengan enjoy sekali!"



Apa dia AJHT ?

Shaklee Miri



Hebat kan?So apa kata grab offer bulan ni? Jom pm kami utk dapatkan produk dan konsultasi!


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Penghantaran Seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan. COD Shaklee Miri.

 Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian [atau] pembelian produk [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
 Gmail : addinnasa[@]gmail.com

 ♛ Call/Whatsapp : 012-853-5689 ♛


 Salam sayang dari
 N @ Ibu Addinnasa

Isnin, 12 Ogos 2013

Uniknya Garlic Shaklee

Ogos 12, 2013 0 Comments

Selepas amalkan garlic Shaklee, kami boleh makan seafood seperti orang lain ! Inilah yang diakui oleh adik saya juga yang sebelum ini alah dengan udang dan sotong.


Garlic Shaklee




Ramai yang tertanya-tanya apakah sebenarnya fungsi Garlic ini?

Sebenarnya apa yang saya fahami melalui bacaan saya dari dulu dan kini ialah ia adalah sebahagian dari supplement yang membantu meningkatkan imun sistem. Bawang putih sendiri dikatakan dikenali sebagai salah satu makanan yang kaya dengan antioksidan.

Mengapa saya, suami dan kaluarga amat menyukai Garlic Complex? Ini kerana ia membantu mencairkan darah dan kolestrol terutamanya.

Pada hemat saya, makanan kita yang kaya dengan protien, kolestrol akan membuatkan kepekatan darah semakin meningkat terutama apabila menu kita adalah sama sepanjang minggu. Darah yang pekat itu kemudiannya akan membentuk lapisan lemak dan semakin menebal sehingga menjadikannya plak dalam salur darah. Maka apabila tiada usaha untuk mencairkan, ini boleh menyebabkan kita mendapat penyakit yang tidak diingini seperti sakit jantung [ akibat kolestrol] malah kepekatan darah juga menyebabkan kita mudah mendapat penyakit yang lain tanpa kita sedari.

Garlic memainkan peranan yang sangat penting. Ia membantu mencairkan darah walau bagaimanapun ia hanya boleh diambil dengan makanan yang berat. Lebih mudah ialah dimakan selepas heavy meal seperti lunch dan dinner. Pengambilan air juga sangat penting bersama pengambilan apa jua supplement supaya membantu penyerapan vitamin dengan lebih baik dan membantu melancarkan sistem tubuh badan kita.

Pada pendapat peribadi saya, Garlic sangat membantu dalam mencegah sebarang ketumbuhan kerana fungsinya mencairkan darah. Oleh kerana itulah ia tak sesuai untuk ibu yang mengandung dikhuatiri mengalami komplikasi atau keguguran.

Bagi kalian yang mengalami senggugut yang teruk, ada masalah kolestrol yang tinggi, kepekatan darah yang tinggi, bagus amalkan garlic... ia sebagai rawatan alternatif selain bergantung pada ubat doktor.

Ditambah musim perayaan ini, kita banyak makan rendang, kuah kacang dan makanan yang kaya dengan lemak. Pengambilan Garlic sangat membantu mencegah kenaikan paras kolestrol dalam tubuh kita.
Cairkan darah

Kepentingan utama bawang putih : 


✯ Mengurangkan pemendapan atesklerosis dan lemak
✯ Menormalkan keseimbangan lipoprotein
✯ Menurunkan tekanan darah
✯ Mempunyai anti-darah beku dan anti-ativiti radang
✯ Berfungsi sebagai anti-oksidan
✯ Bersifat antibiotik dan antibakteria semulajadi
✯ Bantu rawat jangkitan kulit seperti penyakit kaki makan air
✯ Bantu rawat asthma



Jika berminat untuk dapatkannya sila call/ whatsapp kami di no dibawah.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Penghantaran Seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.

COD Shaklee Miri.

 Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian [atau] pembelian produk [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
 Gmail : addinnasa[@]gmail.com
 Call/Whatsapp : 012-853-5689


 Salam sayang dari N @ Ibu Addinnasa

Ahad, 11 Ogos 2013

Testimoni Nutriferon Shaklee

Ogos 11, 2013 0 Comments

"Eh air ais tu, nanti semput pulak." Sapa adik saya Mars pada suaminya Yus.
Dengan yakin Yus menjawab, " Tak aper, inhaler ada."

Nutriferon dan semput


Maklumlah musim beraya, rata-rata air yang dihidangkan adalah air berkabornat, air manis yang sejuk, teh atau kopi.

Semalam selepas menjamu selera dirumah mertua saya , Yus mengadu dadanya rasa sempit tetiba. Walaupun ada inhaler, beliau masih tak dapat rasa nak nafas dengan biasa. Terus adik saya Mars tegur ada tak Nutriferon sebab adik saya ingat masa di Miri bulan puasa lepas saya berikan Yus Nutriferon sepeket selepas beliau habis berbuka. Alhamdulillah kesannya sangat positif. Itu yang buatkan Mars minta saya sepeket lagi.

Syukurnya pula kami memang travel dan suka bawak Nutriferon berkotak-kotak. Kami menjadikan ia satu perkara paling penting bila nak travel.

Balik pada cerita adik ipar saya, memandangkan selepas makan berat, saya pun berikan skali garlic complex Shaklee 2 biji dan 2 peket Nutriferon untuk kesan yang cepat.

Uniknya selepas 10-15 minit makan Nutiferon, Mars kata Yus rasa puas hati sebab beliau dah boleh bernafas dengan sangat lancar.

Syukur pada Allah, dan malam tu juga Yus minta Mars orderkan Nutriferon untuk beliau sekeluarga.

Sebenarnya ada lagi cerita tentang Nutrferon dan testimoni dari sahabat, kawan2 dan keluarga. InsyaALLAH akan saya kongsikan dalam penulisan yang akan datang.

Untuk membaca lebih lanjut tentang Nutriferon, boleh teruskan bacaan di sini : Testimoni Nutriferon.

Nutriferon dan Asma

Bagi yang berminat nak tahu lebih lanjut tentang Nutriferon boleh hubungi saya melalui details di bawah.



* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Penghantaran Seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan. COD Shaklee Miri.
 Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian [atau] pembelian produk [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com
 Call/Whatsapp : 012-853-5689


 Salam sayang dari
 N @ Ibu Addinnasa

Sabtu, 10 Ogos 2013

Salam lebaran....

Ogos 10, 2013 0 Comments

" Biar hati sejernih air , jgn pula dipenuhi lumpur , kalau salah saya belum berakhir, diharap diampun dgn rasa bersyukur" ."Jika budi dipenuhi ikhlas , jgn ia disulam tuba , jika ada salah yg belum dibalas , harap diampun di hariraya" . " Biar amarah disunting senyum , ibarat pekerti disulam kasih , diharap dihalal makan dan minum, ibarat rezki yg tidak disisih " . " SELAMAT HARIRAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR DAN BATIN " 

Norita Shaklee


Terima kasih kami ucapkan buat semua teman, sahabat seperjuangan dan pelanggan yang setia bersama kami dari mula berblog sehinggalah hari ini.

Semoga ukhwah terjalin diberkati di dunia dan akhirat.


 Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian [atau] pembelian produk [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com
Call/Whatsapp : 012-853-5689


 Salam sayang dari

 N @ Ibu Addinnasa

Khamis, 1 Ogos 2013

Semuanya dari dalam diri

Ogos 01, 2013 1 Comments


 


Tiada siapa boleh ubah diri kita kecuali kita.
Tiada siapa boleh tolong ubah sikap kita kecuali kita.
Apa yg kita dapat hari ini adalah hasil yg kita usahakan 3-4 tahun lalu.
Hakikatnya apa yg kita usahakan sekarang menentukan masa depan 3-4 kita akan datang.

Guru sebagai pembuka jalan, nasihat sebagai bimbingan agar tak lari dari landasan.

Terima dengan hati lapang membuka pintu cahaya hikmah tetapi jika merungut selamanya jiwa dalam kegelapan.

Pilihan ditangan kita.
Tak perlu tanya orang lain, tanyalah diri apa yang perlu dilakukan untuk mendapat masa depan yang hebat!

Euphoria Shaklee Malaysia

Euphoria Shaklee Malaysia