Khamis, 18 Julai 2013

Shaklee CoQ Health Plus esklusif untuk lelaki bertahan lebih lama !

" Puan, saya nak cari vitamin untuk saya" suara seorang lelaki yang dalam ukuran umur 30 an dalam sebuah perbualan di telefon.
" Encik nak cari vitamin atas intention apa ya? Boleh saya tahu dengan lebih spesifik ? "
" Saya nak beli vitamin untuk saya lebih lama bersama isteri " balas customer tadi.


CoQ Health Plus Shaklee

Syukurlah bisnes partner saya adalah suami saya, maka saya meminta pelanggan ini meneruskan perbualan dengan suami saya.

Kalau dulu, kami memang rekomenkan Vitamin E Shaklee kerana dilengkapi dengan Selenium dan ia terbukti bagus untuk hormon kesuburan disertai dengan Galian ZInc Complex Shaklee.Tetapi kini kami telah mempunyai testimoni hebat!! Melalui produk terbaru iaitu CoQ Health Plus !!!

Tahan Lebih LamaCoQ Health Plus


Tidak dinafikan, sebaik sahaja produk ini diperkenalkan di Malaysia, seorang rakan suami saya memaklumkan beliau amal makan produk CoQ10 untuk bantu dapatkan zuriat. Selepas amalkan vitamin CoQ10 isterinya disahkan mengandung.

Mungkin ia secara kebetulan, namun sebagai manusia biasa, ia tetap usaha untuk ke arah mendapatkan zuriat.

So bagi encik2 suami yang mahukan hak esklusif ini, bolehlah bertanya dengan lebih lanjut dengan pm suami saya Naquib Hussain di fb untuk lebih lanjut.


Anda berminat nak dapatkan produk ini; jangan segan untuk hubungi kami!


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Penghantaran Seluruh Malaysia, Indonesia, China dan Taiwan.
COD Shaklee Miri.

 Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian [atau] pembelian produk [atau] menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com

Gmail : addinnasa[@]gmail.com

 Call/Whatsapp : 012-853-5689


 Salam sayang dari

 N @ Ibu Addinnasa