Rabu, 19 Disember 2012

Tanda jelas kolestrol di wajah?

Biasa lihat biji putih bawah atau sekitar mata? Ia dikatakan tanda kolestrol yang tinggi dalam badan. Siapa tak risau bila tanda kolestrol jelas kelihatan di wajah bukan? 


Saya perasan sesuatu bila banyak travel dan stay hotel, makan pun ikut sedap mata memandang. Tanpa saya sedari ada bintik-bintik kecil bawah mata. Pada mulanya saya ingat ia masalah kulit bila kurang air. Maka saya pastikan pengambilan carotomax [ nama lain bagi Beta Carotene] dan memang nampak ia terkawal.

Pengambilan Omega 3 biji sehari kini saya amalkan sebelum tidur pula. Hmm memang mudah rasa dahaga selagi belum lelapkan mata. Paling saya perasan sekarang ialah saya tak mudah rasa sejuk malah badan sentiasa badan rasa warm. Maklum sebab omega tu minyak ikan.

Saya makan juga lecitin especially nak kelancaran proses pembuangan bersama herb lax. Tapi untuk kurus saya suka Omega 3 biji.

Tanpa saya sedari biji2 putih bawah mata dah tiada lagi walhal saya amalkan omega untuk kurus. Tak dinafikan kami memang amalkan makan garlic untuk mencairkan darah bila makan yang heavy.


So bagi kalian yang ada masalah biji2 putih bawah mata sebenarnya besar kemungkinan ia tanda kolestrol yang makin tinggi dalam badan. Cubalah amalkan makan omega, garlic dan herb lax. Ia sangat membantu.

Memandangkan fungsi Omega yang bagus membantu masalah kolestrol, jantung dan kardiovaskular. Selain garlic mencairkan darah dan membantu meningkatkan daya ketahanan tubuh.

Dapatkan nasihat dan konsultasi dari pengedar anda untuk consume produk ini agar mendapat manfaat yang diharapkan :)


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Untuk maklumat lanjut mengenai produk/ keahlian Shaklee dan jana pendapatan dari rumah sila berhubung dengan saya melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com
Call/Whatsapp : 012-853-5689

 Salam sayang dari Ibu Addinnasa

Tiada ulasan: