Pengedar Shaklee di Miri.

Alhamdulillah mak dah selamat balik Muar. Sekejapan aje rasa walhal mak duduk Miri dengan kami selama 2 minggu. Mungkin berkat bawa mak datang dan jalan-jalan, alhamdulillah ramai kenalan Miri yang saya jumpa. Ada yang datang rumah, ada yang COD di Boulevard dan ada yang saya courier kan ke pejabat.

Bulan Oktober pula offer dari Shaklee memang best. Masakan tidak,produk hot item ada sale. Shaklee offer dengan pembelian 6 percuma 1. Bertambah seronok semua pelanggan-pelanggan kami. Inilah peluang nak beli harga best dengan tawaran yang menarik.

Alhamdulillah tadi pun syukur sebab abah Addin ada tolong teman hantarkan order pada seorang pelanggan baru di RTM, Miri iaitu Puan Catherine Igang. Dapat la merasa masuk opis RTM kat atas bukit....hehehe.


Esok lusa appointment lain memandangkan Vitamin C baru sampai hari ni. Alhamdulillah, rezeki Allah. Moga ada lebih rezeki boleh buat korban untuk satu family pula.

Buat semua customer, terima kasih banyak2 atas urusan jual beli yang lancar. Terima kasih atas sokongan anda. Saya doakan anda sentiasa senang berurusan dengan saya.

Bagi anda yang mahu membuat pesanan ESP dengan tawaran menarik bulan ini, boleh email atau sms saya. Tidak penting dimana saya berada, paling penting pesanan anda sampai ke depan pintu rumah/ pejabat anda dengan selamat!

Kepuasan anda matlamat kami.



 Untuk maklumat lanjut sila berhubung dengan saya, Norita melalui
Email Yahoo : nnorita78[@]yahoo.com
Gmail : addinnasa[@]gmail.com
Call/Whatsapp : 012-853-5689

 Salam sayang dari Ibu Addinnasa

Catatan Popular