Khamis, 29 September 2011

Bersalin ceaser bukan penghalang untuk menjayakan penyusuan.

 Saya mengenali beliau dari laman web sosial Facebook. Adik iparnya salah seorang loyal customer saya. Beliau melahirkan anaknya secara ceaserean seperti saya juga. Beliau pada mulanya sering mengalami masalah susu yang tidak berapa meriah.

Saya mencadangkan beliau mengambil set penyusuan bersama ESP. Saya berikan panduan jadual perahan agar beliau cuba pam dengan konsisten pada masa yang saya sarankan terutama bayi tidur. Masa tu beliau dalam pantang.

Kini dah bulan ketiga beliau amalkan Shaklee. Beliau sangat berpuashati kerana berjaya mengumpulkan stok susu buat anaknya.
Saya hanya consult beliau melalui facebook semata-mata.

Aisah bersama Nuha.

Beliau sendiri yakin, dengan usaha yang konsisten mengepam disamping pengambilan vitamin demi memastikan tubuh badan sihat dan cergas, insyaALLAH usaha akan membuahkan kejayaan.

Inilah hasil anak susuibu :) Baby Nuha.
Anda mahu mencuba vitamin Shaklee untuk penyusuan? Saya sediakan lengkap jadual makan serta panduan sesi perahan yang konsisten. Jom dapatkannya hari ini!Boleh email kepada saya di nnorita78[@]yahoo.com atau sms kan kepada saya 012-8535689 untuk konsultasi sekiranya anda membeli dari AnakkuWiraKu.Com


Salam sayang dari Ibu Addinnasa

1 ulasan:

Unknown berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.