Pengalaman melahirkan anak secara ceaserean bayi 4.9kg !

Wahhh, teruja sungguh saya membaca komen-komen Puan Rosnani di ruangan FaceBook Genkimomma.com. Thank you very much, sis!!! (^_-)

Sis Rosnani nie saya kenali sejak beliau sedang mengandungkan baby nya. Jom baca pengalaman Shaklee Sis Rosnani ini, terutama selepas beliau melahirkan baby seberat 4.9kg!!!

"apa sj ttg shakleee saya teruja nak tau n cuba... apalagi baru baru ni saya terpaksa bersalin secara pmbedahan memandangkan baby melintang n besar 4.9 kg itu pun mujur awal dari tarikh jangkaan bersalin klu tak mgkan cecah 5kg atau lebih......keesokan selps bersalin saya tak mampu untuk makan ..tiba teringat pasal shakleee.. terus saya menelan vit zinc... b complex dan alfalfa dulu...... setelah itu barulah perut saya boleh menerima makanan... sblm menelan vit tersebut tuhan je tahu sakitnya stlh makann masuk walau hanya sesudu bubur. namun dgn vit shakleee alhamdullilah saya dipermudahan semuanya... bertenaga...perut tak lagi sakit.... ia turut mengatasi masalah rambut gugur.. biasanya lepas bersalin rambut saya byk gugur.. tp kini alhamdullilah.. tidak lg... saya cm guna alfalfa, vit lea, vit e, vit c, b cmplox,osto,esp,zinc..."


Sis Rosnani juga setuju, pemakanan vitamin beserta dengan ilmu akan dapat membantu ibu-ibu makan vitamin dengan gembira (mendapatkan khasiat seoptimum nya).



SET BERSALIN SHAKLEE

Set Bersalin Shaklee di datangkan dalam 2 jenis pilihan, 40 days trial pack, ataupun full pack untuk kegunaan selama 4 bulan. Maklumat lanjut di bawah ini:

(1) 40 days Shaklee Trial Pack Set C (40 tabs each for Vita-Lea, Vita-C, B-Complex & Zinc Complex). RM100 termasuk kos penghantaran Pos Laju Percuma + Free Vitamin brochure + Free consulation + Free gifts (while stock lasts).

(2) Full Package set di atas (No. 1) beserta kos penghantaran untuk kegunaan 4 bulan = RM225.

(3) 40 days Shaklee Trial Pack Set C Add-On Alfalfa (40 tabs each for Vita-Lea, Vita-C, B-Complex & Zinc Complex + 80 tabs Alfalfa Complex). RM110 termasuk kos penghantaran Pos Laju Percuma + Free Vitamin brochure + Free consulation + Free gifts (while stock lasts).

(4) Full Package set di atas (No. 3) beserta kos penghantaran untuk kegunaan 4 bulan = RM268.


credit

Anda bagaimana? Mahu mencuba vitamin Shaklee? Kami menyediakan trial pack untuk 30 hari consume dengan harga serendah RM80 dan free delivery. Boleh isikanBORANG PESANAN   di sini atau sms kan kepada saya 012-8535689. Salam sayang dari Ibu Addinnasa

Catatan Popular