Bila penat, semangat nak pam pun terbang!

Saya terima panggilan dari seorang cust  : 

Cust : saya dah telefon LC minta advise masalah saya, susu makin drop...so dia kata just keep pumping dan pumping....susu akan banyak semula. So saya tanya perlu tak amik vitamin? Beliau jawab tak perlu. Just keep pumping.

Saya : memang tak perlu kalau makan seimbang dan ikut piramid makanan.

Cust : saya rasa saya perlu sebab makan saya tak seimbang, jadi saya cepat penat dan moody. Bila penat, moody SEMANGAT NAK PAM PUN TERBANG entah ke mana..............


Saya : kalau mampu, tak salah beli vitamin sebab untuk kebaikan diri sendiri. Kita kena ukur baju di badan sendiri. Kalau ada kekangan, boleh minta vitamin dari klinik kerajaan. Namun jika mampu beli handphone mahal, baju dan beg tangan berjenama dan pam yang bagus, tak salah kita beli vitamin.

Cust : Saya memang cari booster untuk diri saya bertenaga, happy dan aktif....ni kerja penat, balik rumah baby minum tak puas asyik nangis2....kesian la.

Saya : Boleh cuba makan vitamin dalam set B ....semuanya lengkap buat ibu dan anak :)


 Kesimpulannya :
Cikgu yg ajar BM boleh ajar basic  BI namun tidak secara menyeluruh...cikgu yg ajar BI pun sama boleh ajar BM tapi secara general  sbb ianya complicated dan kemahiran itu atas satu subjek ;)



Anda bagaimana? Mahu mencuba vitamin Shaklee? Kami menyediakan trial pack untuk 30 hari consume dengan harga serendah RM80 dan free delivery. Boleh isikan BORANG PESANAN   sini atau sms kan kepada saya 012-8535689. Salam sayang dari Ibu Addinnasa

Catatan Popular