Sabtu, 19 Februari 2011

# Diariku

Bila anak dah besar.....


Sekejap masa berlalu....rindu dengan baby michelin ni :) sayang sebab ibu belum scan gambar abang Addin masa dia baby. Abang Addin besar juga macam Nasa tapi tak berketul-ketul. Nasa ni tangannya berketul-ketul sebab masa mengandung ibu makan jambu batu. Bagi ibu mengandung yang nak tangan anaknya macam ni, banyakkan makan jambu batu ....hehehehe. Entah betul entah tidak petua ni ibu tak pasti. Tapi tak salah mencuba sebab jambu batu bagus membekalkan vitamin C dan kandungan serat yang tinggi.

Ini gambar abang Addin masa 2 tahun lebih ...

Sekarang dua putera ini sudah besar dan dah mula nampak matang....boleh tolong kemas rumah, boleh tolong banyak benda namun kena bagi tahu juga dua tiga kali terutama jika mereka sedang khusyuk dengan Astro.
Hari ini sepatutnya abang Addin ada sekolah ganti....tapi ibu tak hantar, lagipun sekolah ganti ni kekadang tak belajar macam hari biasa. Ramai yang tidak hadir....maklumlah Sabtu Ahad adalah hari keluarga buat ibu dan abah :). Bila abah tiada, kami bertiga buatlah apa2 aktiviti supaya mereka ni tak boring.
Dah besar kan? Anak ibu yang handsome :)

Tengok budak baik ni makan aiskrim masa pergi KRP semalam.
Nasib ramai budak yang dah balik, kalau tak sure ramai budak2 marah sebab si Nasa block jalan mereka.





Salam sayang dari Ibu Addinnasa

Euphoria Shaklee Malaysia

Euphoria Shaklee Malaysia