Khamis, 11 November 2010

# Best Offer # Diariku

THE BEST WAY TO PREDICT THE FUTURE IS TO CREATE IT!


 Setiap wanita yang bakal bergelar ibu seharusnya bersedia untuk menerima cabaran dalam mempunyai cahayamata(saat mengandung), menyusukan anak, mendidik serta membesarkan anaknya.

Inilah pengorbanan besar seorang ibu dan kerana inilah ibu mendapat keutamaan di sisi Islam.

Menjaga kesihatan dan sanggup mengeluarkan belanja untuk membeli supplement juga adalah satu pengorbanan. Minggu ni sahaja alhamdulillah, ramai kawan-kawan ibu termasuklah kawan-kawan cyber (termasuklah kalian dan penghantar email )  yang membeli fullpack...terima kasih. First timer kenal Shaklee pun ada yang terus membeli fullpack. Ini kerana fullpack memang murah. Boleh makan untuk 4 bulan hanya dengan harga RM231...memang murah. Mungkin lepas ni ibu tak perlu pack trial pack sebab kesedaran sudah timbul... pelaburan ke atas kesihatan yang amat berbaloi. Bertambah gembira makcik-makcik ibu yang sebelum ini pengguna tegar ***** pun dah mengakui Shaklee adalah vitamin yang bagus, kesan yang baik dan paling penting AFFORDABLE!!!!

Bayangkan jika beli fullpack, belanja sebulan untuk supplement rendah.... sebab itu sesiapa yang nak minta ibu packkan trial pack ibu akan maklumkan dulu Shaklee fullpack ni MURAH dan sangat BERBALOI!!! Tapi ye la, kekawan ibu bukan semua kerja cetak duit bergaji hebat. Masih ingat salah seorang kawan ibu yang bekerja sebagai pekerja kilang. Gaji pun cukup makan jek, dan dia meminta ibu pack kan kecik-kecik (loose) untuk dia cuba sebab nak beli sebotol pun tak berkemampuan takut belanja lain terjejas.

Mungkin kini dah ramai yang berkemampuan dan sedar kepentingan vitamin.

Lebih hebat, kalian yang beli fullpack berpeluang untuk memenangi hadiah ini tajaan ibu dan auntie Chery!!!



Semua penyertaan yang betul layak mendapat cabutan pada 4 Disember ini. Pasti ramai yang berdebar menanti keputusan. Bagi yang tidak dapat hadir, kami akan maklumkan melalui email dan sms, kos penghantaran hadiah akan ditanggung oleh pemenang. Siapa yang bakal memiliki Best Water ini sudah pasti untung berganda! Sebab dapat kehidupan yang lebih baik dengan penjagaan makanan yang seimbang disamping dapat hadiah PERCUMA!


 Bagi yang ingin mengenali Shaklee dengan lebih dekat, dan melihat sendiri manfaat pengambilan supplement...marilah datang beramai-ramai dan daftarkan diri anda di BORANG PENDAFTARAN .

Tarikh : 4 Disember 2010
Tempat : Scriptory Box, Wisma Bling Lustre, Tmn Meranti Jaya, Puchong.
Masa : 2 – 5.30 petang
Yuran : RM70 seorang & RM 120 untuk pasangan.
Tarikh tutup pendaftaran 25 November 2010


Ada perkara menarik yang ramai tidak tahu dan pastinya ada FREEGIFT untuk anda yang mendaftar.       Ada ESP dan performance drink untuk kalian minum petang tu :) insyaAllah!!!


Jangan tunggu lagi!!!

THE BEST WAY TO PREDICT THE FUTURE IS TO CREATE IT!





Salam sayang dari ibu



Euphoria Shaklee Malaysia

Euphoria Shaklee Malaysia