Rabu, 18 Ogos 2010

# Diariku # Testimoni

Alhamdulillah , rasa bahagia apabila teman bahagia...


Ini email dari kenalan cyber ibu, Cikgu Nurhanani dari Kelang....

Salam
Kak N...
Lama dah pasang niat nak coret-coret pengalaman n hantar email kat akak.. akhirnya termakbul jua.. kesuntukan masa dgn kerja kdg2 kita tak sedar masa berlalu dgn pantas...


Alhamdullilah setelah consume ESP + performance drink + Vit E + Set B, mmg nampak kecergasan yg optimum terhadap diri Nani... Alhamdullilah balik dari sekolah pun masih cergas buat kerja rumah dan melayan anak sampai ke malam.. Mood pun ok je...Ada beberapa hari tu puasa sempena Rejab dan Syaaban, badan masih bertenaga untuk mengepam dan menyusukan baby.


Apa yang bestnye muka pun nampak kurang berminyak walaupun balik dari sekolah.. Kulit terasa lembap.. Bab kuantiti and kualiti susu mmg syukur sgt sebab skrg baby dah masuk 8 bulan stok susu masih banyak dan cukup utk bulan puasa ni dan kualiti susu pekat...


Yang paling mengembirakan, Nani dapat membelikan Ibu dan mak mertua vivix + Fiber + performance drink. Alhamdullilah nani nak berkongsi kebaikan Shaklee dgn orang-orang tersayang...Semoga mereka juga sihat dan gembira selalu..


Anak Nani sekarang dah mula tumbuh gigi, alhamdullilah tak demam cuma meragam sikit, sakit nak tumbuh gigi...Adam pun semakin ceria dan sihat.. Hati Ibu mana tak gembira dan bersyukur melihat perkembangan anak yang sihat..


Mudah-mudahan segala yang dihajati akan termakbul hendaknya... Terima kasih kak N atas segala semangat, dorongan dan perangsang yang sering akan ucapkan pada Nani dan sekarang setiap pagi (waktu pam sessi pagi -5 pagi) mesti baca blog akak untuk dapatkan semangat dan informasi terkini... Betul kata akak "Istiqamah- biar sedikit tapi berterusan"..Dan yang paling penting kita kena gembira & ikhlas selalu...

Wassalam..

Salam sayang dari ibu




Euphoria Shaklee Malaysia

Euphoria Shaklee Malaysia